Δέσποινα Βανδή: Πώς είναι η σχέση που έχει με τα παιδιά της;
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Πώς είναι η σχέση που έχει με τα παιδιά της;

Δέσποινα Βανδή: Πώς είναι η σχέση που έχει με τα παιδιά της;

Η Δέσποινα Βανδή, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αποκάλυψε πτυχές της οικογενειακής της ζωής. Έτσι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle μίλησε για τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, αλλά και για τον Ντέμη Νικολαΐδη.

https://www.instagram.com/p/BuyiJeRgH5f/?utm_source=ig_web_copy_link

«Η Μελίνα ενδιαφέρεται για το τραγούδι»

Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε για την κόρη της: «Η Μελίνα πατάει πολύ γερά στα πόδια της. Είναι δυναμική, πολύ έξυπνη. Εγώ δεν ήμουν έτσι στα 15 μου. Δεν έχουμε καμία σχέση».

Ύστερα, η τραγουδίστρια τόνισε: «Η Μελίνα έχει θεία φωνή. Την ενδιαφέρει το τραγούδι. Δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά, αλλά ό,τι και αν αποφασίσει, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της. Αυτό που εύχομαι για τα παιδιά μου είναι να γίνουν δύο ευτυχισμένοι ενήλικες. Εγώ και ο Ντέμης, ως γονείς, προσπαθούμε να τους δώσουμε τις βάσεις για να επιτευχθεί αυτό».

«Ο γιος μου έχει φοβερή γραφή»

«Στον Γιώργο αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά το παρακολουθεί απ’ έξω, δεν είναι ενεργός. Έχει ένα πολύ ώριμο μυαλό. Αυτό το παιδί γεννήθηκε με αφοπλιστική ωριμότητα. Είναι πολύ αξιόλογος» είπε η τραγουδίστρια για τον γιο της. Η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω πως τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τη μουσική. Έχει φοβερή γραφή».

Γιατί δεν φωνάζει στον γιο της;

Αναφέρθηκε, δε, και στη σχέση που έχει με τον 12χρονο Γιώργο: «Με την κόρη μου μπορούμε να μαλώσουμε, να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να διαπληκτιστούμε, ακόμα και αν στο επόμενο τέταρτο έχει τελειώσει αυτό. Στον γιο μου δεν μπορώ να φωνάξω. Θυμάμαι, όταν ήταν μικρότερος και είχε τύχει να του βάλω τις φωνές. Όταν είδα τα μάτια του να γεμίζουν δάκρυα, σκέφτηκα: ‘Τι μάνα είμαι εγώ; Πώς το έκανα αυτό στον γιο μου;’. Από τότε δεν ξαναφώναξα ποτέ στον Γιώργο. Βέβαια, η Μελίνα μου το χτυπάει αυτό κάποιες φορές!».

Η σχέση με της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ύστερα από 20 χρόνια σχέσης με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε: «Όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια. Υπάρχει δουλειά από πίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Στη ζωή μου στάθηκα τυχερή και έγινα μητέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έβαλα τελεία σε όλα τα άλλα. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Οι σχέσεις περνούν διάφορα στάδια. Πρώτα απ’ όλα, όμως, η πιο δύσκολη σχέση σου που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του».