Δέσποινα Βανδή: Ξέφρενος χορός στο πάρτι της Μάνιας Ντέλου
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Ξέφρενος χορός στο πάρτι της Μάνιας Ντέλου

Δέσποινα Βανδή: Ξέφρενος χορός στο πάρτι της Μάνιας Ντέλου

Σε πολύ καλή φάση βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή κι αυτό το διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Shamone Club. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο πάρτι της Μάνιας Ντέλου για τα γενέθλια της, με την οποία χόρεψαν μέχρι “τελικής πτώσεως”.

Η Μις Ελλάς του 1993 και ιδιοκτήτρια, πλέον, ζαχαροπλαστείου έσβησε κεράκια παρέα με τη Δέσποινα Βανδή και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η 49χρονη τραγουδίστρια φορώντας μια μίνι τζιν φούστα, δικτυωτό καλσόν και T-Shirt γνωστού αναψυκτικού έκανε μια απλή αλλά και σέξι εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Όπως είδαμε στο Instagram της το κέφι άναψε για τα καλά και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα όταν σηκώθηκε να χορέψει.

Εξάλλου οι βραδιές στο Shamone είναι πάντα ιδιαίτερες με έμφαση στις σατυρικές παραστάσεις και στα live πάρτι με pop επιτυχίες των 80’s, 90’s και 00’s. Ιδιαίτερα στο καθιερωμένο πάρτι της Πέμπτης με την επιθεώρηση πίστας των Ρέππα-Παπαθανασίου, “Κάνω Καμπάκ”, που πρωταγωνιστούν ο ιδιοκτήτης του club, Φώτης Σεργουλόπουλος, η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη και οι τραγουδιστές Ζοζεφίν και Κωνσταντίνος Φραντζής.

https://www.instagram.com/p/BtCR9lXnGyj/

https://streamable.com/7cb4y

Η Δέσποινα Βανδή έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη διότι βλέπει πως τα επαγγελματικά της πηγαίνουν περίφημα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο, “Η κάθε νύχτα φέρνει φως” που αποτελεί το πρώτο single του επερχόμενου δίσκου της. Σε λίγο καιρό, επίσης, θα παρουσιάσει το X-Factor στο Open, ενώ νωρίτερα θα έχει κάνει πρεμιέρα η γαστρονομική-ταξιδιωτική εκπομπή της με τον διακεκριμένο σεφ Γιάννη Δρίσκα, ένα project που είχε καιρό στο μυαλό της η Δέσποινα και τελικά θα υλοποιηθεί στο Open.

Παράλληλα συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα», κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

https://streamable.com/lp9d9