Δέσποινα Βανδή: 10 + 1 φορές που απέδειξε ότι είναι star!
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: 10 + 1 φορές που απέδειξε ότι είναι star!

Δέσποινα Βανδή: 10 + 1 φορές που απέδειξε ότι είναι star!

Πέντε ολόκληρες δεκαετίες συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή και μπορεί να είναι περήφανη τόσο για όσα έχει καταφέρει όσο και για το γεγονός ότι ο χρόνος έχει σταθεί πολύ γενναιόδωρος απέναντί της.

Φέτος είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες χρονιές της Δέσποινας, που τη βρίσκει σε μία δημοφιλέστατη όσο και αξιοζήλευτη παράσταση στο θέατρο Άλσος από όπου όλη η σόουμπιζ περνά για να την χειροκροτήσει.

Έχοντας πίσω της μια πολύχρονη καριέρα, η Δέσποινα έχει καταφέρει να μη σταθεί μόνο στο τραγούδι και στις πίστες (όπου θριάμβευσε από όποια κι αν πέρασε).

Μαμά, σύζυγος, παραγωγός εκπομπών (βλ. My Greece), ηθοποιός μα πάνω από όλα μία πανέξυπνη τραγουδίστρια και performer έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στη δισκογραφία και στα μουσικά πράγματα.

Στο δίλημμα “τραγουδίστρια ή ηθοποιός” δήλωσε ξεκάθαρα στη Φαίη Σκορδά που της πήρε συνέντευξη πως είναι τραγουδίστρια απλώς όπως είπε τη συναρπάζει ο κόσμος του θεάτρου.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! τον Απρίλιο, μίλησε ειλικρινά όταν έλεγε ότι “τα παιδιά μου χαίρονται, είναι περήφανα για τη μαμά τους» αναλογιζόμενη πόσο πολυπράγμων είναι.

Η έκπληξη των συνεργατών και των παιδιών της

Μιας και οι πρώτες ώρες των γενεθλίων της τη βρήκαν στο θέατρο, τα παιδιά και οι συνεργάτες της τής επεφύλαξαν μία πολύ ωραία έκπληξη.

Τόσο στο καμαρίνι της όσο και στη σκηνή την περίμεναν δύο τούρτες που έκοψε για να γιορτάσει τα 50α της γενέθλια.

https://streamable.com/l7eqo

https://streamable.com/qkfdi

https://streamable.com/50lm0

Η Δέσποινα μάλιστα ανέβασε τον λογαριασμό της μία φωτογραφία με τα παιδιά της, τον Γιώργο και τη Μελίνα για να τους ευχαριστήσει για την έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/B0Mq4F2IRfv/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Δέσποινα και ο Ντέμης

Και σε όλα αυτά έχει πάντα τη στήριξη του συζύγου της, Ντέμη Νικολαΐδη.

https://www.instagram.com/p/BW3G91lhlKs/?utm_source=ig_web_copy_link

Ύστερα από 20 χρόνια σχέσης με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε στο InStyle:

«Όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια. Υπάρχει δουλειά από πίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Στη ζωή μου στάθηκα τυχερή και έγινα μητέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έβαλα τελεία σε όλα τα άλλα. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Οι σχέσεις περνούν διάφορα στάδια. Πρώτα απ’ όλα, όμως, η πιο δύσκολη σχέση σου που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του».

https://www.instagram.com/p/BZIj_VYh5_x/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια τρυφερή αλλά και αυστηρή μαμά

Παρόλο που είναι τόσο γνωστή και αγαπητή στους απανταχού Έλληνες είναι πάντα χαμηλών τόνων ειδικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά της.

«Μικρότερα τα παιδιά αναρωτιούνταν γιατί οι άνθρωποι ζητάνε φωτογραφίες μαζί μας ή αυτόγραφα. Και τους εξηγούσα ότι λόγω της δουλειάς που κάναμε έχουμε μια δημοφιλία. Όταν εσύ ο ίδιος δεν κουβαλάς στην κανονική σου ζωή την, εντός εισαγωγικών, “σταρική” στάση, κρατάς γειωμένο και το παιδί σου. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή των παιδιών μου. Δεν με ενδιαφέρει το “Βανδή” να συνοδεύει τη ζωή τους», δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Down Town.

Είναι όμως και αυστηρή μαμά, και όπως αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά, φωνάζει περισσότερο στην κόρη της διότι στον γιο της δεν μπορεί να υψώσει τη φωνή της.

Όπως είπε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι πιο αυστηροί με τα παιδιά τους από ό,τι οι άλλοι γύρω τους, για να τα προστατέψουν.

Για τα 50ά γενέθλια της Δέσποινας κάναμε ένα μικρό flashback ξεχωρίζοντας 10+1 στιγμές της από το 2001 μέχρι σήμερα που αποδεικνύουν ότι είναι star και θα απολαύσετε στο gallery που ακολουθεί!