Demy: “Εγώ ό,τι ζητάω το έχω”
Ελλάδα

Demy: “Εγώ ό,τι ζητάω το έχω”

Demy: “Εγώ ό,τι ζητάω το έχω”

Λίγο μετά το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη μέσα από την ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη Νονά» η Demy μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, τη συγκατοίκηση και τον γάμο, κάτι που για την ίδια δεν αποτελεί πρωταρχικός στόχος.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξή της στο περιοδικό People, θεωρεί πως το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σχέση της έγινε όταν ξεκίνησε η συγκατοίκηση με τον σύντροφο της, πριν από αρκετούς μήνες. Όπως τόνισε, όταν είσαι με έναν άνθρωπο σοβαρά, μοιράζεσαι προβλήματα, χαρές, την ίδια στέγη… αυτό δεν διαφέρει σε κάτι από το γάμο.

Demy: "Ο γάμος γίνεται για να χαρούν οι γονείς"

“Νομίζω πως πιο πολύ το κάνεις για να χαρούν οι γύρω σου, ειδικά αν δεν πιστεύεις ότι ο γάμος είναι απαραίτητος για να δεσμεύσεις τη σχέση σου. Τελικά, όλο αυτό γίνεται για να χαρούν οι γονείς, γιατί εγώ ό,τι ζητάω το έχω” είπε για το μυστήριο του γάμου, δείχνοντας πως δεν είναι για αυτήν κάτι τόσο σημαντικό.

Η τραγουδίστρια μπορεί να έδειξε πως δεν την απασχολούσε ποτέ ιδιαίτερα ο γάμος, δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να παντρευτεί, αλλά αν αυτό γινόταν δεν θα φορούσε νυφικό. “Αν γίνει, θα βάλω το φόρεμά μου. Απλά δεν θέλω να είναι υπερπαραγωγή, γιατί όλο αυτό κουβαλάει κι ένα άγχος. Υποτίθεται πως η ημέρα του γάμου σου πρέπει να σου μείνει αξέχαστη, να περάσεις φανταστικά. Γι’ αυτό και θα ήθελα ο γάμος μου να είναι ξέγνοιαστος. Ιδανικά, να μη φοράω καν ψηλοτάκουνα. Παραλία, χαλαρά, ελαφρύ βάψιμο” είπε περιγράφοντας πως θα ήταν για εκείνη ο ιδανικός γάμος.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος!

Στα επαγγελματικά της η Demy συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τον Μάρτιο.