Demi Moore: Ολόγυμνη στα 56 της στο Harper’s Bazaar
Ελλάδα

Demi Moore: Ολόγυμνη στα 56 της στο Harper’s Bazaar

Demi Moore: Ολόγυμνη στα 56 της στο Harper’s Bazaar

Η Demi Moore το έκανε ξανά! Και ο λόγος για το γυμνό της εξώφυλλο στο επερχόμενο Harper’s Bazaar.

Τριάντα χρόνια μετά το θρυλικό της εξώφυλλο στο Vanity Fair ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερό της παιδί, η Moore το τόλμησε ξανά για να προμοτάρει το νέο της βιβλίο.

Η πρώην σύζυγος του Bruce Willis και του Ashton Kutcher είναι σε εξαιρετική φόρμα καθώς πόζαρε στην πισίνα της βίλας Getty στο Μαλιμπού.

Η 56χρονη Moore ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη βιογραφία της με τίτλο Inside Out και μίλησε σχετικά στην ηθοποιό και φίλη της, Lena Dunham που της πήρε τη συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/B2T60NinRhV/?utm_source=ig_web_copy_link

Η σταρ αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο τα πάντα για την 40χρονη καριέρα της, τους γάμους της αλλά και τα προβλήματα που είχε με τις εξαρτήσεις.

Ξεκινώντας από την προβληματική της παιδική ηλικία οπότε χρειαζόταν να βγάζει τα χάπια από το στόμα της μητέρας της όταν έπαιρνε υπερβολική δόση, η Moore ετοιμάζεται να μιλήσει για την είσοδό της στη βιομηχανία του κινηματογράφου από την εφηβική της ηλικία αλλά και ό,τι έζησε μέχρι σήμερα.

“Το είδος της αγάπης με το οποίο μεγάλωσα ήταν τρομακτικό και επώδυνο. Αλλά το να μάθω ότι είμαι εντάξει με αυτό ήταν ένα τεράστιο δώρο που κατάφερα να δώσω στον εαυτό μου”.

https://www.instagram.com/p/B2T6z1hFytc/?utm_source=ig_web_copy_link