Δανάη Μπάρκα: Τι ονειρεύεται να κάνει;
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: Τι ονειρεύεται να κάνει;

Δανάη Μπάρκα: Τι ονειρεύεται να κάνει;

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, έχει πάρει το χιούμορ της μητέρας της και δεν την αφήνει σε ησυχία.

Η ηθοποιός, που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το θεατρικό «Μαρία Μπενταγιώτισσα» του Μποστ αποκαλύπτει στο PEOPLE στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η τελευταία φορά που χόρεψε μέχρι το πρωί ήταν πριν από μία εβδομάδα, στη Θεσσαλονίκη: «Ξεκίνησα από ένα μικρό μαγαζάκι με έντεχνη, χαλαρή μουσική στα Λαδάδικα, συνέχισα στη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο και κατέληξα σε γνωστό club της πόλης, να χορεύω ασταμάτητα. Οι φίλοι μου, άφωνοι, γελούσαν κι εγώ στο τσακίρ κέφι τραγουδούσα. Γύρισα σπίτι 8:30 το πρωί, ήπια τσάι και κοιμήθηκα μέχρι το μεσημέρι».

Η Δανάη Μπάρκα δεν έχει ένοχη απόλαυση: «Μάλλον εννοείς το σουφλέ σοκολάτας που μόλις έφαγα, εδώ στη Μάνη, κάνοντας road trip με τις κολλητές μου. Αλλά δεν τη βλέπω σαν «ένοχη», γιατί το φαγητό είναι απόλαυση, οπότε δεν του βάζω άλλη ταμπέλα. Αυτή τη στιγμή νιώθω ευτυχία, αλλά αύριο που θα χτυπιέμαι στο περπάτημα θα έχω σίγουρα νεύρα!”

Ποια είναι τα όνειρά της;

«Κάνω όνειρα ότι έχω καταφέρει να φτιάξω ένα γηροκομείο και έναν παιδικό σταθμό και ασχολούμαι περισσότερο με τους ανθρώπους – ειδικά αυτών των ηλικιών».

Όσο για τη φάρσα που δεν περίμενε να έχει «κακή» έκβαση: «Κρύβομαι συχνά και τρομάζω τη μαμά μου. Μια φορά την έπιασε τέτοια τρομάρα, που έτρεμε και της κόπηκε η ανάσα και φοβήθηκα – βέβαια μετά συνέχισα να γελάω. Της ζήτησα συγγνώμη, της έκανα και μια αγκαλιά και όλα καλά!»