Δανάη Μπάρκα: «Μαμά είμαι υπερήφανη για σένα, Βίκυ είσαι υπέροχος συνάδελφος»
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: «Μαμά είμαι υπερήφανη για σένα, Βίκυ είσαι υπέροχος συνάδελφος»

Δανάη Μπάρκα: «Μαμά είμαι υπερήφανη για σένα, Βίκυ είσαι υπέροχος συνάδελφος»

Λίγο μετά την «μπόρα» που ξέσπασε με την ξαφνική αποχώρηση της Ελένης Καστάνη από τη θεατρική παράσταση, «Μαρία Πενταγιώτισσα», όλα ηρέμησαν με την αντικατάστασή της από τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ηθοποιός να συμπράξει μαζί επί σκηνής με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα. Η μονάκριβή της ανέβασε φωτογραφία με όλους τους ηθοποιούς κι έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στη λεζάντα.

«Ε, τώρα τι να πω; Νομίζω είναι από τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την ‘πρώτη μας φορά’ για πολλούς λόγους, αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν. Στην αρχή, με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος και ένας φόβος, αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω ‘Ουάου! Θα περάσουμε φανταστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή!’. Να, λοιπόν, που μετά από πολλές ‘πρώτες φορές’ που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί. Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα για ευνόητους λόγους. Βίκυ, είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου. Ευχαριστούμε πολύ, ξέρεις εσύ! Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά! Τα λέμε… παντού!».

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/By7yEM5iEiZ/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR1i1mZstPL42i2V_WUD4WiBQnbxJUSjNS6s3tjuqfXaZGeK5T_bQ4meYtA