Δανάη Μπάρκα: Οι αναμνήσεις τις από τα Ιωάννινα
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: Οι αναμνήσεις τις από τα Ιωάννινα

Δανάη Μπάρκα: Οι αναμνήσεις τις από τα Ιωάννινα

Περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» κάνει η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα και μέσα στις πόλεις που θα παίξει με τους συναδέλφους της είναι τα Ιωάννινα, ο τόπος που μεγάλωσε και έχει τις περισσότερες αναμνήσεις.

Η Δανάη, μπορεί να είναι το πειραχτήρι της παρέας και να… βασανίζει τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου με τις καθημερινές πλάκες της, αλλά έχει και τη συναισθηματική της πλευρά, την οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο μέσω Instagram!

«Έχω τρομερή χαρά όταν παίζω στην «πατρίδα» μου και ακόμα μεγαλύτερη όταν έρχονται να παρακολουθήσουν την παράσταση άνθρωποι από το χωριό μου ή συγγενείς μου που έχω μεγαλώσει μαζί τους. Βάζω στην διαπασών Ηπειρώτικα (κατά προτίμηση Πετρολούκα-Κυρίτση) και τραγουδάω όλη μέρα-σε βαθμό που μαθαίνουν τα τραγούδια και οι υπόλοιποι, μπαίνοντας στο κλίμα και αναπολώντας τα παιδικά μου καλοκαίρια στα πανηγύρια. Τι ωραίο πράγμα είναι να έχεις αναμνήσεις.

Τι υπέροχο πράγμα να έχεις μεγαλώσει ξέγνοιαστα και να θυμάσαι χαρές και χαμόγελα από ανθρώπους απλούς, ανοιχτούς, ειλικρινείς, καλόκαρδους και αστείους.

Τι ωραίο πράγμα είναι τα χωριά μας. Τι σπουδαίο να περπατάς σε ένα μέρος και να μπαίνεις από σπίτι σε σπίτι να χαιρετάς και να γεμίζεις αγάπη μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι παππούδες στα καφενεία, οι αταξίες με τους φίλους σου, τα παιχνίδια ,τα γλέντια, οι οικογενειακές μαζώξεις, οι αγκαλιές και οι ιστορίες από τους «παλιούς». Τι ωραίοι τύποι που είναι οι Ηπειρώτες και τι τυχεροί που ζουν σ αυτόν τον παράδεισο!» έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0AxRyYCOVC/?utm_source=ig_web_copy_link