Χρύσπα: “Δεν υπάρχει ζήλια με τον άνδρα μου”
Ελλάδα

Χρύσπα: “Δεν υπάρχει ζήλια με τον άνδρα μου”

Χρύσπα: “Δεν υπάρχει ζήλια με τον άνδρα μου”

Η Χρύσπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day και μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Your Face Sounds Familiar και τον σύζυγό της.

Αρχικά μίλησε για την όμορφη εμπειρία που έζησε στο Your Face Sounds Familiar και ανέφερε πως έδεσε πολύ με τον Αργύρη Αγγέλου.

Για την πιο δύσκολη και αγχωτική μεταμφίεση δήλωσε πως αυτή ήταν όταν κλήθηκε να ενσαρκώσει τον ρόλο της Μαρινέλλας, αλλά και όταν έκανε τη Mary Poppins.

Στα αρνητικά σχόλια η ίδια απαντά πως είναι λογικό να υπάρξουν κι αυτά, αλλά υποστήριξε πως ήταν πολύ καλή ευκαιρία η συμμετοχή της στο εν λόγω show γιατί κατάφερε να αποδείξει πως μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα.

Όσον αφορά τον άνδρα της (Παναγιώτης Αγγέλου) η ίδια μίλησε για το πως διατηρείται η φλόγα του έρωτα με τα από 9 χρόνια γάμου. “Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η σχέση περνά από διάφορα στάδια. Ο έρωτας του πρώτου καιρού βλέπουμε πως μετατρέπεται σε κάτι άλλο. Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο. Πριν από 4 χρόνια σταμάτησε η σχέση από απόσταση. Δεν υπήρχε ζήλια, μόνο σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν έχουμε ανασφάλεια εμείς. Αποφάσισε να έρθει Αθήνα από Θεσσαλονίκη, γιατί τον βοήθησε και η δουλειά του. Εγώ του έχω πει ότι θα ήθελα να μείνω μόνιμα Θεσσαλονίκη και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου”.

Τέλος για το αν θα ξαναέκανε τηλεόραση, είτε σε επίπεδο παρουσίασης, είτε ως ηθοποιός, όπως είχε κάνει παλαιότερα στη σειρά “Πολυκατοικία” η τραγουδίστρια ήταν απόλυτη, λέγοντας πως μόνο σε περίπτωση που θα συμμετείχε σε ένα musical θα ξύπναγε πάλι μέσα της το “μικρόβιο” του ηθοποιού.