Χριστούγεννα στο Μπάκιγχαμ: Αυτές είναι οι κάρτες της βασιλικής οικογένειας
Ελλάδα

Χριστούγεννα στο Μπάκιγχαμ: Αυτές είναι οι κάρτες της βασιλικής οικογένειας

Χριστούγεννα στο Μπάκιγχαμ: Αυτές είναι οι κάρτες της βασιλικής οικογένειας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας επέλεξαν τις φωτογραφίες που θα στείλουν ως ευχετήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα σε διάφορους παραλήπτες. Το παλάτι του Kensington ανέβασε, λοιπόν, τις κάρτες του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι. Αντίστοιχα το Clarence House (η κατοικία του Καρόλου) δημοσιοποίησε την ευχετήρια κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας Καμίλα.

Με μία πρώτη ανάγνωση, όπως θα διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι, μόνο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπήκε στον κόπο να ποζάρει για μια κάρτα που να ταιριάζει στην εποχή!

Ο μικρός Λούις κλέβει την παράσταση

Οι Cambridges -όπως λέγονται χαϊδευτικά- πόζαραν οικογενειακώς στο εξοχικό τους, Anmer Hall, στο Norfolk, στη φθινοπωρινή φύση. Η Kate κρατά τον μόλις 8 μηνών πρίγκιπα Λούις ενώ τα άλλα δύο παιδιά τους, η Σάρλοτ και ο Τζορτζ, ποζάρουν όρθια, πάνω σε έναν κορμό δέντρου. Το σημείο που διάλεξε η οικογένεια είναι ένα τυπικό σκηνικό της αγγλικής υπαίθρου. Όλοι χαμογελούν, είναι ντυμένοι casual, όπως λέμε, αλλά το χαμογελάκι του μικρού Λούις κλέβει την παράσταση. Ο φωτογράφος τους, Matt Porteous, απαθανάτισε την οικογένεια στην πιο χαλαρή της στιγμή για να γίνουν… κάρτα.

Το γάμο τους προμοτάρουν -ακόμα- ο Χάρι και η Μέγκαν

Οι Sussexes, από την άλλη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα Μέγκαν, δεν πρωτοτύπησαν ιδιαίτερα.  Διάλεξαν όμως μια εντυπωσιακή φωτογραφία που τους τράβηξε ο Chris Allerton, τη στιγμή που κοιτούν αγκαλιασμένοι τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έπεσαν στη δεξίωση του γάμου τους, στις 19 Μαΐου.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Frogmore House, μια βασιλική κατοικία του 17ου αιώνα στο Windsor, εκεί όπου πρόκειται να κατοικήσουν με τη νέα χρονιά ο Χάρι, η Μέγκαν και το μωρό τους.

Είναι γυρισμένοι πλάτη και διακρίνεται καθαρά το ιδιαίτερο πιάσιμο των χεριών τους, που προδίδει την αγάπη τους.

Η Μέγκαν φοράει το πανάκριβο, ολόλευκο Stella McCartney φόρεμα που επέλεξε για τη δεξίωση του γάμου της.

Κάρολος και Καμίλα στο παγκάκι

Χωρίς ιδιαίτερη πρωτοτυπία και η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα, αν και το ζεύγος έχει επιλέξει μια τρυφερή φωτογραφία που τραβήχτηκε όμως πριν μήνες από τον Hugo Burnard στον κήπο του Καρόλου. Η αφορμή ήταν τα γενέθλια του πρίγκιπα. Από αυτό το άλμπουμ, ο Κάρολος επέλεξε μία φωτογραφία που κάθεται με τη σύζυγό του σε παγκάκι και κοιτιούνται στα μάτια.