Χρήστος Μάστορας: “Η σχέση μου με την Courtney Parker είχε γίνει τροφή για τα Mέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει”
Ελλάδα

Χρήστος Μάστορας: “Η σχέση μου με την Courtney Parker είχε γίνει τροφή για τα Mέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει”

Χρήστος Μάστορας: “Η σχέση μου με την Courtney Parker είχε γίνει τροφή για τα Mέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει”

Ο νεαρός κριτής του X Factor έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα για λογαριασμό του περιοδικού People.

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική, τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, τον σοβαρό δεσμό του με τη Courtney Parker και το πόσο τον έχει βοηθήσει η τηλεόραση.

Η καταγωγή, το «μικρόβιο» της μουσικής και η πρώτη σχέση

«Το Βοδίνο είναι ο τόπος καταγωγής μου. Κι εκεί είναι η Ελλάδα μας», ανέφερε για τον τόπο καταγωγής του, ενώ συμπλήρωσε από πού πήρε το «μικρόβιο» του καλλιτέχνη. «Ο πατέρας μου είχε σπουδάσει στο Πολυτεχνείο Μηχανικός Μεταλλείων, αλλά η μουσική και το τραγούδι ήταν το χόμπι του. Βέβαια δεν ήταν τόσο καλός όσο εγώ».

«Πιτσιρικάς είχα ως πρότυπο το συγκρότημα των Deep Purple. Ήθελα να γίνω μεταλάς», δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλιsses.

«Τελειώνοντας το σχολείο, ήταν σίγουρος για την επιλογή του: Να γίνει μουσικός και τραγουδιστής», είπε ακόμα.

Ο έρωτας μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή του στα 19 του. Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει ένα σοβαρό βήμα με την τότε κοπέλα του. «Στην αρχή τα πράγματα πήγαν καλά με τη συγκατοίκηση, αλλά στην πορεία δυσκόλεψαν. Μέσα από μια συγκατοίκηση μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου. Και αυτό που κατάλαβα είναι πως ως άνθρωπος είμαι σχεσάκιας και με έναν μαγικό τρόπο όταν έβγαινα από μια σχέση, έμπαινα σε μια άλλη», εξομολογήθηκε.

Πώς πήραν το όνομά τους οι Μέλιsses;

Ήμασταν όλα τα μέλη του γκρουπ στο Θησείο και πίναμε ρακόμελα. Κάποια στιγμή, περνάει ένας τύπος και φωνάζει “Εδώ τα καλύτερα μέλια από τις καλύτερες μέλισσες. Ήταν πολύ κουφό. Ένας από εμάς, τσιμπάει την ατάκα και ρίχνει την ιδέα στο τραπέζι να βγάλουμε το συγκρότημα Μέλιsses. Ενώ μας άρεσε πολύ, για κάποιο λόγο ένα από τα παιδιά είχε αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο όνομα. Είχε ασκήσει βέτο! Ευτυχώς, καταφέραμε να τον πείσουμε και ιδού τα αποτελέσματα.

Η προσωπική ιστορία πίσω από το τραγούδι Stand by me now

“Το έγραψα σε μια φάση της ζωής μου που η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που περιέγραφε ακριβώς τη στιγμή που ένιωθα πως χρειαζόμουν πολύ τη σύντροφό μου. Τη στιγμή που ήμουν στα χειρότερά μου. Και όντως η κατάστασή μου εκείνη την εποχή στην προσωπική μου ζωή δεν ήταν καλή. Τα τραγούδια είναι βιώματα. Αντλώ πολύ συναίσθημα από την προσωπική μου ζωή και αυτό τελικά μόνο καλό κάνει στα τραγούδια που γράφω, αλλά και στο πώς είμαι πάνω στη σκηνή» εξομολογείται.

Ο έρωτας με την Courtney

«Εγώ μόνο ερωτεύομαι. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα όλα τα ακραία πράγματα που έκανα στη ζωή μου ήταν για τα μάτια μιας γυναίκας», είπε.

«Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Στην ουσία, εγώ έβαλα στο προσκήνιο αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω αν ήταν σωστή ή λάθος επιλογή, αλλά εκείνη την εποχή είχα δημιουργικό οίστρο και δεν μπορούσα να το μαζέψω. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Και σ’ το λέω αυτό διότι ήμασταν και οι δυο ξεχωριστές οντότητες, κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί.

Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Mέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει. Αλλά τότε δεν είχα και την εμπειρία που έχω τώρα ώστε να το διαχειριστώ», παραδέχτηκε για τον δεσμό του με την Courtney Parker, με την οποία είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Η καταγωγή, η μήνυση, το X Factor και η τηλεόραση

«Ένα πράγμα με θύμωσε πολύ και ήμουν στο τσακ να κινηθώ νομικά. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο αφορούσε το ψέμα που είχε ειπωθεί για την καταγωγή μου. Αλλά σκέφτηκα πως αν το προχωρούσα, θα έδινα σε αυτούς που τα γράψανε και τα είπανε περισσότερη αξία» αρκείται να πει χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες», αποκάλυψε.

«Πιο πολύ αισθάνομαι συμβουλάτορας, παρά κριτής. Είμαι στο X Factor με σκοπό να δώσω τα φώτα μου στους νέους ανθρώπους, αλλά και να τους συμβουλέψω για ορισμένα πράγματα ώστε να μην κάνουν ενδεχομένως τα λάθη που έκανα εγώ. Ακόμα κι αν πληγώσεις ένα παιδί, αυτό μπορεί να το πεισμώσει περισσότερο και να το βοηθήσεις να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει. Πολλές φορές, οι αποτυχίες είναι εκείνες που μας σμιλεύουν και μας κάνουν καλύτερους», είπε ο καλλιτέχνης.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της Ελλάδας και η Μελίνα Ασλανίδου μία από τις πιο σπουδαίες φωνές που έχουμε, ενώ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι ο μετρ των fm! Και τους τρεις τους θαυμάζω απεριόριστα και χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε. Όσον αφορά τη Δέσποινα Βανδή, τα λόγια είναι περιττά. Ό,τι κι αν κάνει το κάνει στον υπέρτατο βαθμό. Είναι δουλευταρού και εξαιρετική στον ρόλο της παρουσιάστριας», παραδέχτηκε ακόμα.

«Η προβολή μου στην τηλεόραση έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην καριέρα μου, διότι μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω δημόσιο λόγο και να με δει περισσότερος κόσμος. Θα ήταν ψέματα αν σου έλεγα πως δεν αυξήθηκε η δημοτικότητά μου. Η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές. Προσωπικά, επωφελήθηκα από την προβολή μου στην τηλεόραση», δήλωσε ακόμα.

«Είμαι ερωτευμένος»

Έχει κάνει άραγε σχέση με κάποια θαυμάστριά του; «Δεν έχει τύχει να κάνω σχέση με θαυμάστρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις», τόνισε.

Χρήστο, είσαι ερωτευμένος;

Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά. Όταν παντρευτώ θα το μάθεις. Μέχρι σήμερα, δεν πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο της πατρότητας. Η ιδέα της οικογένειας μου αρέσει πολύ. Νιώθω, όμως, πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος για το συγκεκριμένο βήμα.