Χρήστος Λούλης: “Γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι”
Ελλάδα

Χρήστος Λούλης: “Γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι”

Χρήστος Λούλης: “Γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι”

Για τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά “Ενήλικοι στην αίθουσα” στην οποία πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Μεσημέρι”.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός, ο πολιτικός και πρώην υπουργός οικονομικών είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχει κοινά χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, ο ίδιος τόνισε: “Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ”.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι θα του έδινε ψήφο εμπιστοσύνης. “Θα ψήφιζα τον Γιάνη Βαρουφάκη”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στην Ελλάδα.

Όσο για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με κάποιες αρνητικές κριτικές και ψήφους στο IMDb, ο Χρήστος Λούλης ξέσπασε: “Γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι”.

Αμέσως μετά, εξήγησε ότι υπήρξαν αρνητικές ψήφοι για την ταινία, οι οποίες προέρχονταν από την Ελλάδα, ενώ δεν έχει παιχτεί ακόμα.

“Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε με κάθε ταινία που συμβαίνει. Μπορείς να μην μπεις στο IMDb και να μην βάλεις ψήφο αν δεν έχεις δει την ταινία;

Από τις 2.500 ψήφους που υπήρχαν για την ταινία, οι 1.800 ήταν από την Ελλάδα, ενώ δεν έχει παιχτεί”, υπογράμμισε.

Όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: “Δεν ξέρω αν ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να δουλέψει μαζί μου. Μάλλον θα του έτρωγα πάρα πολύ χρόνο στην πρόβα”.

Τέλος, με άκρως χιουμοριστική διάθεση δήλωσε ότι θα έπαιζε με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ τόνισε ότι στον γνωστό παρουσιαστή θα πήγαινε να παίξει κάποια παλιά ταινία τον ρόλο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή: