Χρίστος Αντωνιάδης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του
Ελλάδα

Χρίστος Αντωνιάδης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του

Χρίστος Αντωνιάδης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι”, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Αφροδίτη Τσώνου.

“Ο έγγαμος βίος μου δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του”, δήλωσε ο τραγουδιστής χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Βέβαια, φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, λέγοντας: “Δεν ξέρω αν θα τα ξαναβρούμε”.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, τονίζοντας “Έχει έρθει στα χέρια μου γράμμα, που μου έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει”.

Παράλληλα, συμπλήρωσε: “Θαυμάστρια μου είχε ζητήσει εσώρουχό μου”.

Λίγο αργότερα, ο ρεπόρτερ ρώτησε την άποψή του σχετικά με θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πάνο Καλίδη και τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία. Τότε, ο Χρίστος ξέσπασε: “Καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει αυτός. Είναι tragic το θέμα”.

Ταυτόχρονα, εξήγησε την άποψή του, αναφέροντας τα εξής: “Δεν συμφωνώ σε τίποτα. Είναι λυπηρό το ότι έχουμε φτάσει στο 2019 και ακούς νέα παιδιά -γιατί είναι πιο νέος από μένα- να έχουν τέτοια νοοτροπία”, είπε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα άλλαξε κλίμα και ο τραγουδιστής αποκάλυψε ποιο τραγούδι δεν είπε και έγινε επιτυχία. “Είχα απορρίψει το τραγούδι “Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης” που είπε ο Νίκος Μακρόπουλος”, τόνισε ο ίδιος.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό στα γυρίσματα της σειράς “Δύο ξένοι”, στην οποία συμμετείχε.

“Το χαρακτηριστικό φιλί που δίνουμε με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν γυρίστηκε σε δύο λεπτά. Τουλάχιστον μισή ώρα φιλιόμασταν. Είχε και δόσεις αλήθειας”, υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Ακόμα, είπε τη γνώμη του για τον Sin Boy, αναφέροντας ότι δεν του αρέσει.

Η συνέντευξη του Χρίστου Αντωνιάδη: