Can Yaman: Το ταξίδι του Τούρκου σταρ στην Ελλάδα
Ελλάδα

Can Yaman: Το ταξίδι του Τούρκου σταρ στην Ελλάδα

Can Yaman: Το ταξίδι του Τούρκου σταρ στην Ελλάδα

Η επίσκεψη του δημοφιλούς Τούρκου ηθοποιού Can Yaman στην χώρα μας είχε από όλα.

Επίσκεψη στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο την πόλης, παρεξηγήσεις, βόλτα σε τηλεοπτικά πλατό, πάρτι προς τιμήν του και κυρίως… θαυμαστές να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Ο Can που πρωταγωνιστεί στην, τουρκικής παραγωγής, σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο “Φτερωτός Θεός”, βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μέρες και προκάλεσε αναστάτωση, όπου κι αν πήγε.

Ο 30χρονος ηθοποιός έφτασε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και υπήρξε η αιτία για να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που έσπευσε για να τον υποδεχθεί, να τον δει από κοντά και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί του.

Η χειρονομία που προκάλεσε… παρεξήγηση

Ο ηθοποιός επισκέφτηκε την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα για να θαυμάσει τον Παρθενώνα.

Ωστόσο μία κίνησή του ερμηνεύτηκε αρνητικά από αρκετούς χρήστες του διαδικτύου, καθώς ο Can Yaman φαινόταν να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο, την ώρα που πίσω του ανέμιζε η ελληνική σημαία.

Το πάρτι προς τιμήν του στη “σκιά” της Ακρόπολης

Και αφού είδε τα αξιοθέατα ο Can έδωσε το “παρών” στο cocktail party που διοργάνωσε προς τιμήν του ο ΣΚΑΪ στο Dionysos Zonar’s, απέναντι από τον Ιερό Βράχο.

Φυσικά και εκεί δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο  με τις θαυμάστριες να κάνουν ουρές αρκετών μέτρων για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Στις δηλώσεις του στις κάμερες ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι που επισκέπτεται τη χώρα μας.

Με την τενίστρια Μαρία Σάκαρη

Η λύση της παρεξήγησης έγινε… στο πλατό του Μουτσινά

Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε εξηγήσεις άμεσα για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την χειρονομία του, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό μεσημεράκι”.

Εκεί δήλωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την ελληνική σημαία και πως σίγουρα είναι τρελός όποιος νομίζει κάτι τέτοιο.