Caitlyn Jenner: Βόλτες και selfies στο κέντρο της Αθήνας
Ελλάδα

Caitlyn Jenner: Βόλτες και selfies στο κέντρο της Αθήνας

Caitlyn Jenner: Βόλτες και selfies στο κέντρο της Αθήνας

Στην Αθήνα βρίσκεται η Caitlyn Jenner και ο φακός ήδη κατέγραψε τις βόλτες της.

H Jenner βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα αποκλειστικά για τις ανάγκες του σαββατιάτικου σόου του Νίκου Κοκλώνη και διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος.

Η γνωστή τηλεπερσόνα και πρώην Ολυμπιονίκης του επί κοντώ (ως Bruce Jenner) θα εμφανιστεί στο It’s Show Time και όπως είναι φυσικό προκαλεί ήδη πάταγο.

H Caitlyn Jenner συνοδευόμενη από τα μέλη της παραγωγής του It’s Show Time

Η Jenner αφού ήπιε τον καφέ της από γνωστή αμερικανική αλυσίδα επισκέφτηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης μαζί με την φημολογούμενη σύντροφό της, Sophia Hutchins.

H Jenner άδραξε την ευκαιρία και για μερικές selfies!

Κατόπιν μετέβη στα studios του It’s Show Time προκειμένου να κάνει τα απαραίτητα γυρίσματα.

Μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα με μεγάλη επιρροή

Η Caitlyn Jenner έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το οικογενειακό ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians ως σύζυγος της momager – όπως αποκαλείται- Kris Jenner.

Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως Bruce Jenner και απέκτησε 6 παιδιά, τα δύο εκ των οποίων με την Kris και είναι οι γνωστές Kendall και Kylie Jenner.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η Kris Jenner ζήτησε διαζύγιο από τον τότε Bruce και τον Απρίλιο του 2015 ο Bruce αποκάλυψε την επιθυμία του να προχωρήσει σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, αλλάζοντας το όνομά του σε Caitlyn.

Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση ως γυναίκα έγινε τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, με εξώφυλλο στο περιοδικό Vanity Fair ενώ το όνομα και η αλλαγή φύλου έγιναν επίσημα στις 25 Σεπτεμβρίου. Έχει χαρακτηριστεί ως η πιο διάσημη τρανσέξουαλ γυναίκα του κόσμου και έχει μεγάλη επιρροή στην LGBTQ κοινότητα, έχοντας και ακτιβιστική δράση.

Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά I Am Cait που επικεντρώθηκε στην μετάβαση της από άνδρας σε γυναίκα

Photos: The Mega Agency