Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε πώς ήταν μωρό!

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε πώς ήταν μωρό!


Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Με throwback φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία γιορτάζει διπλά

Διπλή γιορτή σήμερα για την Μπέττυ Μαγγίρα αφού έχει και τη γιορτή της αλλά και τα γενέθλιά της.

Μάλιστα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία στην Ξάνθη ενώ διηγήθηκε και την ιστορία της γέννησής της.

Έτσι αποκάλυψε ότι γεννήθηκε μεγάλο μωρό, 10 μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο διότι η μαμά της δεν άντεχε άλλο.

Εξέφρασε μάλιστα το παράπονό της ότι ποτέ δεν έκανε μεγάλο παιδικό πάρτι γιατί λόγω του καλοκαιριού έλειπαν όλοι!

«Γεννήθηκα 15αύγουστο!!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25! Ε είπα να τους κάνω έκπληξη, να ρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμά μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού  Είχε πάει αποβραδίς και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!! Μπαμπάτσικια!!! Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν…. πανηγυρικά!!!! Αλλά είχα από μικρό, ένα παράπονο. Ότι ποτέ δεν έκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ!!! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι ή εμείς!!! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας. Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!!»

 

View this post on Instagram

Γεννήθηκα 15αυγουστο !!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε ! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25! Ε ειπα να τους κάνω έκπληξη , να ρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμα μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού . Είχε πάει από βραδις και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!! Μπαμπατσικια!!! Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν…. πανηγυρικά!!!! Αλλά είχα από μικρό, ένα παραπονο. Ότι ποτέ δεν εκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ!!! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι η εμείς!!! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας ………. Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! #happybirthday #nameday #blessed #august #summer #sun #leo #love

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira) on