Η vegan Ariana Grande έκανε τατουάζ που μυρίζει μπάρμπεκιου
Ελλάδα

Η vegan Ariana Grande έκανε τατουάζ που μυρίζει μπάρμπεκιου

Η vegan Ariana Grande έκανε τατουάζ που μυρίζει μπάρμπεκιου

Κρίμα που η Ariana Grande, η Αμερικανίδα σταρ της ποπ, είναι αυστηρά χορτοφάγος: πολύ πρόσφατα η διάσημη τραγουδίστρια έκανε -τυχαία- ένα τατουάζ με γιαπωνέζικους χαρακτήρες οι οποίοι αναφέρονται σε ένα γιαπωνέζικο έδεσμα ψημένο στα κάρβουνα.

Η 25χρονη performer θέλησε να κάνει στην παλάμη του χεριού της ένα τατουάζ με γιαπωνέζικα γράμματα που θα παρέπεμπε στο “7 Rings”, τον τίτλο της τελευταίας της επιτυχίας. Η ίδια ανάρτησε τη φωτογραφία του αποτελέσματος στο Instagram πριν την εξαφανίσει γρήγορα.

Οι χρήστες του Διαδικτύου επισήμαναν στην τραγουδίστρια ότι ένα ορθογραφικό λάθος στο τατουάζ της δεν παρέπεμπε στα “επτά δακτυλίδια” αλλά σε μια γιαπωνέζικη συνταγή μπάρμπεκιου.

Σύμφωνα με μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Twitter και στη συνέχεια σβήστηκαν, η Ariana Grande παραδέχτηκε ότι είχε ξεχάσει ένα σύμβολο αλλά διευκρίνισε ότι η επιδερμίδα στο χέρι της ανανεώνεται εύκολα και ότι ίσως ξανακάνει το τατουάζ, ολοκληρωμένο αυτή τη φορά.

Το βιντεοκλίπ του “7 Rings” που κυκλοφόρησε στα μέσα Ιανουαρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς έχει ήδη 100 και πλέον εκατομμύρια προβολές στο YouTube και είναι πρώτο στις κατατάξεις για τις πωλήσεις σινγκλ στις ΗΠΑ.

Το νέο άλμπουμ της σταρ, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο εφηβικό κοινό, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου, την κατάλληλη ώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πηγή: ΑΠΕ