Αποστόλης Τότσικας: Η απώλεια του πατέρα του και ο έρωτας με τη Ρούλα Ρέβη
Ελλάδα

Αποστόλης Τότσικας: Η απώλεια του πατέρα του και ο έρωτας με τη Ρούλα Ρέβη

Αποστόλης Τότσικας: Η απώλεια του πατέρα του και ο έρωτας με τη Ρούλα Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ερωτευμένος και το «φωνάζει» σε κάθε ευκαιρία.

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Χριστό στη νέα ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοέμβριο, μίλησε στο In Style για τη ζωή στο πλευρό της Ρούλας Ρέβη, αλλά και την απώλεια που του έχει στοιχίσει.

«Η Ρούλα μου άρεσε πολύ στο show. Αν ήμουν εγώ έτσι την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, θα ήταν τέλειο», είπε ο Αποστόλης Τότσικας για την πρώτη απόπειρα της συζύγου του στην τηλεόραση, στο Project Runway και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν τηλεοπτικά μαζί της: «Ό,τι πει η Ρούλα».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι είναι εκείνο που κρατά τόσα χρόνια το ζευγάρι ερωτευμένο: «Θα πρέπει κάθε μέρα να τον θαυμάζεις τον άλλο. Τα πάντα σε εκείνον και την παραμικρή λεπτομέρεια».

Η απώλεια του πατέρα του

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει στα επόμενα σχέδιά του να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μέχρι τότε όμως αναμένεται η νέα του ταινία «Το Δείπνο του Βοσκού», στην οποία ενσαρκώνει τον Χριστό.

«Το θέμα της ταινίας αφορά αληθινό περιστατικό. Είναι μια απλή ιστορία, αλλά τόσο σημαντικό τη δείξεις εν έτει 2019. Έχει χαθεί στις μέρες μας η καλοσύνη και η απλότητα», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στον πατέρα του, η απώλεια του οποίου του έχει στοιχίσει:

«Όταν λέω αυτές τις λέξεις, η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι τον πατέρα μου. Ζει μέσα μου. Βλέποντας στην κηδεία του τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν στεναχωρήθηκα. Κατάλαβα πόσο τους κόστισε αυτή η απώλεια.

Θυμάμαι σε μια μεγάλη περιοδεία που είχα κάνει με το θέατρο ανά την Ελλάδα, όπου και να πήγαινα, πάντα υπήρχε ένας άνθρωπος που μου μιλούσε για τον πατέρα μου. Σήκωνες πέτρα και τον βρίσκεις από κάτω. Ήταν φοβερός άνθρωπος. Η χαρά της ζωής. Νομίζω ότι του μοιάζω αρκετά».

“Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με συμβούλευε από πολύ μικρό να αγαπώ τις γυναίκες”, λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός για τη σχέση του με τις γυναίκες και ειδικά τις γυναίκες της ζωής του.