Αποκλειστικό: Στο σινεμά η Στέλλα Μιζεράκη – Σε ποια ταινία θα παίξει;
Ελλάδα

Αποκλειστικό: Στο σινεμά η Στέλλα Μιζεράκη – Σε ποια ταινία θα παίξει;

Αποκλειστικό: Στο σινεμά η Στέλλα Μιζεράκη – Σε ποια ταινία θα παίξει;

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Power of Love. Η ίδια μάς είχε μιλήσει για τη ζωή της μετά το παιχνίδι και τώρα ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς νέο.

Την αφορμή για να μιλήσουμε μαζί της μας έδωσαν τα stories της στο Instagram, όπου την ακούμε να λέει ότι μία τούρτα γενεθλίων που ανέβασε ήταν για τις ανάγκες ενός γυρίσματος, αλλά, όπως είπε, δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.

https://streamable.com/wefig

https://streamable.com/peuhv

Τι μας είπε η Στέλλα;

Όπως ήταν φυσικό, επικοινωνήσαμε με τη Στέλλα η οποία ναι μεν μας επιβεβαίωσε ότι κάνει κάποια γυρίσματα αλλά δεν ήθελε να μας αποκαλύψει για ποια ταινία, έως ότου είναι φυσικά κάτι ανακοινώσιμο.

Το Znews όμως έψαξε κι έμαθε ότι πρόκειται -με κάθε επιφύλαξη- για το “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 5” του Όμηρου Ευστρατιάδη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από δυο ημέρες στην Αθήνα και η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο.

Όπως μάθαμε, στην ταινία θα παίξει και ο θείος της (αδερφός της μητέρας της), Γιάννης Τσαγκαράκης, ο οποίος προτάθηκε από την Άννα Φόνσου.

Ο Γιάννης Τσαγκαράκης είναι διοργανωτής αγώνων bodybuilding και συμμετείχε σε πάνελ εκπομπής, σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης.

Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που τη σύστησε για να συμμετέχει στην ταινία.

https://www.instagram.com/p/BwACGg7HRWpqV0LA4um7B6lJNViX7mY8MtOEQ80/

Δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε πλάνα και από την Κρήτη στην 5η ταινία “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα”.

https://www.instagram.com/p/BtL1geYAJJore4Y1elwHGeqfkWECh4gIE9Atqk0/