ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε νέα αγωγή στον Πάνο Καλλίτση!
Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε νέα αγωγή στον Πάνο Καλλίτση!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε νέα αγωγή στον Πάνο Καλλίτση!

Η πρόσφατη εμφάνιση του Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» φαίνεται πως αναζωπύρωσε την κόντρα του με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, η τελευταία έστειλε εξώδικο στον Alpha διαμαρτυρόμενη για τα  ανακριβή, όπως ισχυρίζεται η ίδια, σχόλια του διάσημου Έλληνα κομμωτή για το τέλος του γάμου τους. Το σημείο που φαίνεται να ενόχλησε περισσότερο τη μέντορα του GNTM είναι οι αναφορές του Πάνου Καλλίτση για τον νυν σύντροφό της, Τόλη Κότση.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Znews, εκτός από το εξώδικο στην εκπομπή που παρουσιάζει η κουμπάρα της -η οποία με τον χωρισμό τους είχε πάρει το μέρος του Πάνου Καλλίτση- έκανε αγωγή στον πρώην σύζυγό της για ηθική βλάβη. Αυτή μάλιστα είναι η τέταρτη, κατά σειρά, αγωγή που του κάνει, με αποτέλεσμα η δικαστική τους διαμάχη αντί να εκτονώνεται με το πέρασμα του χρόνου, να κλιμακώνεται.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, όπως μαρτυρούν συνεργάτες της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», το γύρισμα για την επίμαχη συνέντευξη είχε καθυστερήσει σχεδόν έναν μήνα και είχαν προηγηθεί τρία ραντεβού με την Ελεονώρα Μελέτη, επειδή ο Πάνος Καλλίτσης δεν ήθελε να προκαλέσει και να εκθέσει, απλά ήθελε να εξιστορήσει τη δική του πλευρά της ιστορίας που πυροδότησε πολλά πρωτοσέλιδα και αποτέλεσε το unhappy end ενός μεγάλου έρωτα που εκείνος πίστευε ότι δεν θα τέλειωνε ποτέ….