ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί κατέθεσε αγωγή η Τζένη Μπαλατσινού;
Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί κατέθεσε αγωγή η Τζένη Μπαλατσινού;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί κατέθεσε αγωγή η Τζένη Μπαλατσινού;

Μια πολυσέλιδη αγωγή κατέθεσε η Τζένη Μπαλατσινού μετά από συνεχόμενα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα γνωστής ιστοσελίδας που αφορούσαν την ίδια, τα παιδιά και την οικογένειά της, σύμφωνα με την ίδια.

Μέσω του δικηγόρου της, Νίκου Αγαπηνού, η Τζένη Μπαλατσινού προχώρησε διά της νομικής οδού ώστε να προστατευθεί ως άνθρωπος, επαγγελματίας και ειδικότερα μητέρας ενός 12χρονου παιδιού, όπως ανέφερε αποκλειστικά στο Znews ο δικηγόρος της.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις πυρόπληκτες και πληγείσες οικογένειες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τις οποίες ήδη η Τζένη είχε συνδράμει ακόμα και με εθελοντική, προσωπική βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Το Znews έχει στα χέρια του την πολυσέλιδη αγωγή της κυρίας Μπαλατσινού και σας παρουσιάζει μάλιστα το απόσπασμα όπου αναφέρεται ότι τα χρήματα της αγωγής θα διατεθούν για το Μάτι.

“Αναληθέστατες, κακοηθέστατες και παραπλανητικές αναρτήσεις”

Μέσα σε 36 σελίδες, η Τζένη Μπαλατσινού παραθέτει μία προς μία τις πλέον δυσφημιστικές αναρτήσεις που έγιναν για την ίδια αλλά και την οικογένειά της.

Όπως αναφέρεται κατά λέξη στην αγωγή:

“Στην ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία αφορούν τόσο το πρόσωπό μου, όσο και πρόσωπα της οικογενείας μου, προβαίνοντας ως εκ τούτου σε έναν άκρως συκοφαντικό, υβριστικό, απαξιωτικό, δυσφημιστικό και με χαρακτηρισμούς έντονα προσβλητικούς, ονειδιστικούς και απαξιωτικούς της τιμής και της υπόληψής μου καταιγισμό αναρτήσεων, διαδίδοντας σε βάρος μου και μάλιστα εξακολουθητικά γεγονότα ψευδέστατα και εξυβριστικά εν γνώσει της αναλήθειας τους που είχαν ως αποκλειστικό σκοπό να βλάψουν και επέτυχαν να
βλάψουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου. Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα της εναγομένης υπάρχουν αναληθέστατες, κακοηθέστατες και παραπλανητικές αναρτήσεις οι οποίες παρατίθενται
αναλυτικώς κατωτέρω”.

Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα που παρέθεσε η κυρία Μπαλατσινού αφορούσαν τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια αλλά και με την μητέρα του.

Παρακάτω στην αγωγή αναφέρεται ακόμη ένα ψευδές δημοσίευμα που αφορούσε την υγεία της, ένα πολύ ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, για το οποίο ο νόμος ορίζει ρητά την απαγόρευση επεξεργασίας του, όπως θα δείτε και στο έγγραφο της αγωγής.

Οι σχέσεις της Τζένης Μπαλατσινού και της Ελένης Μενεγάκη

Ένα από τα σημεία στα οποία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά, αφορά δημοσίευμα της ιστοσελίδας ότι η σχέση της Τζένης με την Ελένη Μενεγάκη (που ήταν κουμπάρα της) έχουν διαταραχθεί.

“Προς έκπληξη των ανυποψίαστων αναγνωστών που παραπλανηθέντες και αναμένοντας να διαβάσουν τη “μεγάλη’’ είδηση στην συνέχεια της ανάγνωσης του κατάπτυστου αυτού δημοσιεύματος
αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται περί μιας παντελώς ανούσιας και κατασκευασμένης ανάρτησης η οποία κάνει αναφορά δήθεν σε κακές σχέσεις δικές μου και της Ελένης Μενεγάκη η οποία δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον γάμο μου και εξ αυτού του λόγου δήθεν τον “κατέστρεψε”, αναφέρεται.

“Είναι τουλάχιστον κατάπτυστο να αποπειράται οιοσδήποτε συντάκτης άρθρου και δημοσιογράφος να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και να κατασκευάσει φανταστικά και ανύπαρκτα συμβάντα προκειμένου να αυξήσει το αναγνωστικό κοινό του άρθρου του”  συνεχίζει το κείμενο της αγωγής.

Και ο Πέτρος Κωστόπουλος προχωρά με αγωγή

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Znews, εκτός από την Τζένη και ο Πέτρος Κωστόπουλος προχωρά διά της νομικής οδού εναντίον της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Είναι λογικό άλλωστε, αφού τα δημοσιεύματα εκτός των άλλων θίγουν τις προσωπικότητες των παιδιών που έχει αποκτήσει με την Τζένη Μπαλατσινού.