ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χώρισαν Τούνη – Παπαντωνίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χώρισαν Τούνη – Παπαντωνίου


Πένυ Μακρή

Μόνη της στα γενέθλιά της η Ιωάννα

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ιωάννα Τούνη, η οποία έγινε 26 ετών και από χθες το βράδυ το γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη.

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και σήμερα, ταξίδεψε στη Χαλκιδική για ένα beach party γενεθλίων ανάμεσα σε λίγους και καλούς φίλους.

Η απουσία του συντρόφου της Νώντα Παπαντωνίου και από τα δύο μέρη σχολιάστηκε και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Znews, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

View this post on Instagram

#𝐁𝐈𝐑𝐓𝐇𝐃𝐀𝐘𝐆𝐈𝐑𝐋 🎉 … και εδώ βλέπετε εμένα με την τούρτα μου (ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτήν😋) να ποζάρω φουλ ευτυχισμένη!!! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι δίπλα μου, να σουρώσουμε μαζί και να κάνουνε ότι βλακεία μας έρθει!!! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλα όσα έχω σήμερα στην ζωή μου… Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο! Υγεία, καλοί φίλοι, αληθινές στιγμές, και να μην σας νοιάζει ποτέ τι θα πουν οι γύρω σας! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα όμορφα μηνύματα και τις ευχές σας… #26 και λέσι λοιπόν ❤️🤟🏼

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Μπορεί οι δυο τους πριν από μερικές ημέρες να έκαναν μαζί διακοπές στο Μπαλί, ωστόσο κατά της επιστροφή τους το γυαλί «ράγισε» και έτσι ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους.

Η Ιωάννα ευδιάθετη και χαμογελαστή έκανε τις τρέλες της στην Χαλκιδική με την παρέα της, ενώ ο Νώντας βρίσκεται στη Νάξο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του με τους δικούς του φίλους.