Αγγελική Νικολούλη: Η σοβαρή περιπέτεια που είχε η μητέρα της με την υγεία της
Ελλάδα

Αγγελική Νικολούλη: Η σοβαρή περιπέτεια που είχε η μητέρα της με την υγεία της

Αγγελική Νικολούλη: Η σοβαρή περιπέτεια που είχε η μητέρα της με την υγεία της

Μια δύσκολη περιπέτεια πέρασε η Αγγελική Νικολούλη σύμφωνα με το περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το “Έθνος”.

Και αυτό διότι παραλίγο να χάσει τη μητέρα της από ιατρικό λάθος!

“Έδωσε μάχη για τη ζωή της”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, την 31η Μαΐου η Αγγελική Νικολούλη πληροφορήθηκε πως η μητέρα της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Όπως ήταν φυσικό, ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με το νοσοκομείο. Καθώς δεν μπορούσε την ίδια μέρα να μεταβεί στον Πύργο αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα της την επομένη.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είδε πως η κατάσταση της μητέρας της είχε χειροτερέψει και αποφάσισε να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Εκεί, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν, οι γιατροί διέγνωσαν πως η μητέρα της δημοσιογράφου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη χολή της.

«Η χολή της ήταν έτοιμη να εκραγεί. Μολονότι η πρώτη διάγνωση στο νοσοκομείο του Πύργου ήταν φλεγμονή στο έντερο, οι γιατροί στην Πάτρα διέγνωσαν πως υπάρχει ρήξη στη χολή, κάτι που είναι ιδιαίτερα σοβαρό και επικίνδυνο για την υγεία του ασθενούς, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί άμεσα. Η γυναίκα έφτασε λίγο πριν τον θάνατο και έδωσε μάχη για τη ζωή. Ευτυχώς αντιμετώπισαν έγκαιρα την κατάσταση της υγείας της. Βέβαια, τα επόμενα 24ωρα ήταν κρίσιμα και έτσι παραμένει στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση. Έχει ανακάμψει, αν και ακόμη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση» αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον.