Αγγελική Νικολούλη: Γιατί βρέθηκε στα δικαστήρια;
Ελλάδα

Αγγελική Νικολούλη: Γιατί βρέθηκε στα δικαστήρια;

Αγγελική Νικολούλη: Γιατί βρέθηκε στα δικαστήρια;

Στο Εφετείο βρέθηκε σήμερα η Αγγελική Νικολούλη, ως μάρτυρας στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου.

Τι κατέθεσε η Αγγελική Νικολούλη;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» κατέθεσε στο δικαστήριο για απειλές που δεχόταν μετά την προβολή της εκπομπής της για το θέμα του Μάριου, στην οποία αποκαλύφθηκε, με τη συνδρομή του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου, αίμα του 26χρονου στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Η μάρτυρας είπε πως άρχισε να ερευνά την υπόθεση του φοιτητή μετά από σχετική επικοινωνία της οικογένειας μαζί της.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, μετά την έκδοση της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης οι απειλές έγιναν πιο έντονες. «Υποβάλαμε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του βασικού κατηγορουμένου για απειλές σε βάρος μου. Η υπόθεση, ωστόσο, μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής» σημείωσε η κ. Νικολούλη.

Η υπόθεση που απασχόλησε το “Φως στο Τούνελ”

Για την υπόθεση δολοφονίας του φοιτητή έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 23 χρόνια κάθειρξη ένας 73χρονος φίλος τής οικογένειας του θύματος, ο οποίος μέχρι να αποκαλυφθεί ο ρόλος του φέρεται να αποπροσανατόλιζε τη μητέρα του φοιτητή.

Κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγός του, η οποία έχει καταδικαστεί σε 18 έτη, καθώς επίσης και άλλα πέντε πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί επισταμένα με τη δολοφονία του άτυχου νεαρού στις εκπομπές της.

Πηγή: ΑΠΕ