Αγγελική Ηλιάδη: “Οι άνθρωποι που χωρίζουν πολλές φορές ξεφεύγουν”
Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: “Οι άνθρωποι που χωρίζουν πολλές φορές ξεφεύγουν”

Αγγελική Ηλιάδη: “Οι άνθρωποι που χωρίζουν πολλές φορές ξεφεύγουν”

Στο “Μεσημέρι” μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη ενώ ήταν στη φωτογράφιση για την αφίσα του νέου σχήματος που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη.

“Έχω αγάπη για τον πρώην σύντροφό μου γιατί θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά” δήλωσε για τον Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο δεν είναι πια μαζί.

“Ό,τι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή. Δεν θα άλλαζα τίποτα” δηλώνει για τη ζωή της.

“Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας -λυπάμαι που το λέω- αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό”.

“Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο”, δηλώνει.

“Έχω σχέση με τον Σάββα. Παραμένουμε οικογένεια. Φυσικά και θέλω να είναι καλά. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Όταν χωρίζεις είσαι σε μία κατάσταση αλλοφροσύνης. Μπορεί να θέλεις να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουνε οι άνθρωποι που χωρίζουνε πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο. Και αυτό έχει αντίκτυπο στα παιδιά”, είπε.

“Με τη γέννηση των παιδιών μου ένιωσα να αγαπώ και να ερωτεύομαι τον σύντροφό μου 100 φορές απ’ ό,τι πριν”, ομολογεί και συμπληρώνει ότι “Δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή από μία σχέση”.