Αναστασία Περράκη: Η “επίθεση” που δέχτηκε στο Instagram
Ελλάδα

Αναστασία Περράκη: Η “επίθεση” που δέχτηκε στο Instagram

Αναστασία Περράκη: Η “επίθεση” που δέχτηκε στο Instagram

Μια τουλάχιστον περίεργη “επίθεση” δέχτηκε η Αναστασία Περράκη στο Ιnstagram.

Το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια και δέχτηκε ένα σχόλιο όπου “κατηγορείται” ότι φλέρταρε με άλλον άνδρα ενώ είναι σε σχέση.

Ως γνωστόν, η Αναστασία εδώ και τρία χρόνια είναι μαζί με το μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα.

https://www.instagram.com/p/Bwy6PAWA86B/?utm_source=ig_web_copy_link

Το σχόλιο προέρχεται από τη Σοφία Παπαζήση, η οποία επί λέξη έγραψε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στην Αναστασία ότι προτίθεται να κινηθεί δικαστικώς “για τις απειλές” που φέρεται ότι δέχτηκε από το μοντέλο:

“Κυνήγαγες και καυλάντιζες με τον κολλητό μου τον Κωνσταντίνο τον Άγγλο και όταν σε ξεμπρόστιασε στον γκόμενό σου αντί να είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ και να πεις συγγνώμη έγινες ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ να λες ψέματα και να απειλείς όταν έστειλα στο Χρήστο μήνυμα να του λέω και άλλα και αντί να απαντήσει αυτός απάντησες εσύ μέσω του προφίλ του και να με φοβερίζεις. Άντρας δεν είναι ο Χρήστος να απαντήσει και βάζει τη μανούλα του; Ο Χρήστος ζήτησε σκρίνσοτ και ο Κωνσταντίνος του έστειλε συνομιλίες σκρίνσοτ, αντρίκια λέγοντας όλη την αλήθεια γιατί δεν ήξερε ότι έχεις γκόμενο όταν μιλάγατε 4 ώρες κάθε βράδυ και μηνύματα όλη μέρα. Και όταν πήγα Λονδίνο και μου πε μιλάει με κάποια από Ελλάδα και είδα τα μηνύματα έπαθα σοκ και του είπα ότι έχεις γκόμενο 4 χρόνια. Για αυτό έβγαλες την φώτο με τον Χρήστο να μιλάς για τη επέτειό σας από το προφίλ σου ε; Γιατί καυλάντιζες με τον κολλητό μου. Κάτι σαν εσένα με κάνουν να ντρέπομαι για το φύλο μου. Τώρα που θα σε πάμε δικαστικώς για τις απειλές σου να σε δω”.

https://www.instagram.com/p/B1HGri-IP1D/?utm_source=ig_web_copy_link

Η “πέτρα του σκανδάλου” στην οποία αναφέρεται η κυρία Παπαζήση είναι ο παρακάτω νεαρός, όπως τουλάχιστον φαίνεται από το προφίλ της:

https://www.instagram.com/p/BfsdY-VjSEC/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς αντέδρασε η Αναστασία Περράκη; Διαβάστε εδώ