Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει… ξεναγήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ελλάδα

Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει… ξεναγήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει… ξεναγήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε στα καθήκοντά του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και είχε καλά νέα για τους… Έλληνες.

Όπως έγραψε στο πλαίσιο της ιδιότητάς του έχει δικαίωμα να καλύψει τα έξοδα 5 Ελλήνων για ένα τριήμερο ταξίδι,  ώστε να τους ξεναγήσει στο Ευρωκοινοβούλιο και να παρακολουθήσουν από κοντά μία πολιτιστική ημερίδα.

Οι πέντε τυχεροί θα ανακοινωθούν από τον ίδιο.

Και ιδού η ανάρτησή του για κάθε ενδιαφερόμενο:

“Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες.

(Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα)”.

https://www.instagram.com/p/B14E7zGCs0W/?utm_source=ig_web_copy_link