Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Σωτήρη Χατζάκη: “Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική”
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Σωτήρη Χατζάκη: “Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική”

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Σωτήρη Χατζάκη: “Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική”

Σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Το πρωινό” ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μίλησε για τον έρωτα που ζει στο πλευρό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Σωτήρη Χατζάκη.

“Πέρσι μόνη ήμουν”, δήλωσε η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά για την προηγούμενη εμφάνισή της στην εκπομπή την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

“Γνωριμία υπήρχε και συνεργασία υπήρχε, απλώς, το υπόλοιπο δεν υπήρχε. Αναπτύχθηκε μετά”, είπε χαμογελώντας.

“Αυτά συμβαίνουν. Πολλές φορές, γνωρίζουμε ανθρώπους που είναι σε άλλη φάση στη ζωή τους”, ανέφερε για το πώς γίνεται να ερωτευτεί κανείς κάποιον που γνωρίζει ήδη.

“Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Μετά μου πέρασε”, είπε ακόμα για το αν το αν είχε δει ερωτικά τον σύντροφό της νωρίτερα.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο Σωτήρης την είχε σκηνοθετήσει και πριν γίνουν ζευγάρι, το 2015 στο Εθνικό Θέατρο, ενώ διευκρίνισε ότι στην πρόβα, της παράστασης που εκείνος σκηνοθετεί και η Αλεξάνδρα πρωταγωνιστεί, είναι μόνο συνεργάτες.

“Ξεχνάμε τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική”, τόνισε.

Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο έρωτας δεν προέκυψε κατά τη διάρκεια της πρόβας. “Ήταν πριν όλο αυτό”, είπε.

“Είναι πολύ γλυκός με τους ηθοποιούς, πολύ τρυφερός. Καταλαβαίνει και είναι εξαιρετικός στο να σου δώσει οδηγίες”, δήλωσε για τον Σωτήρη Χατζάκη.

“Πρώτη φορά έχω σχέση με κάποιον άνθρωπο από τον χώρο μου. Δεν ξαναείχα πριν. Ποτέ”, αποκάλυψε, αναφέροντας ότι δεν ήθελε να έχει δεσμό με άτομο της υποκριτικής τέχνης.

“Είμαι χαρούμενη πολύ”, συμπλήρωσε για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Η συνέντευξή της: