Έβελυν Καζαντζόγλου- Τζορτζ Παπακώστας: Πώς έγιναν ζευγάρι
TV Gossip

Έβελυν Καζαντζόγλου- Τζορτζ Παπακώστας: Πώς έγιναν ζευγάρι

Έβελυν Καζαντζόγλου- Τζορτζ Παπακώστας: Πώς έγιναν ζευγάρι

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Έβελυν Καντζόγλου και ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας Τζορτζ Παπακώστας είναι μαζί τον τελευταίο μήνα.

Η πληροφορία δημοσιεύτηκε χτες στη Real Life, και το Znews μίλησε με ανθρώπους από το περιβάλλον των δυο celebrities. «Ναι είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και έκαναν πολλές εμφανίσεις σε νυχτερινά στέκια του Κολωνακίου» αναφέρει φίλη της Έβελυν. Η τελευταία, έχει άλλον λόγο να είναι χαρούμενη αφού θα πλαισιώσει φέτος τη Δέσποινα Βανδή στο X- Factor του Open μεταφέροντας στο κοινό τον παλμό των παρασκηνίων.

Όσο για τον Τζορτζ Παπακώστα, έγινε αρχικά γνωστός στο κοινό μέσα από τη σχέση του με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Στη συνέχεια η φήμη του εκτοξεύθηκε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη- φέτος κάνει εκεί μόνο έκτακτες εμφανίσεις λόγω φόρτου εργασίας.

Πώς όμως γνωρίστηκαν με την Έβελυν. Για τη σχέση αυτή ευθύνεται έμμεσα η Μαίρη Συνατσάκη, αφού είχε κάνει την παρουσίαση της συλλογής της στο νέο Ιταλικό εστιατόριο του Τζoρτζ στη Γλυφάδα. Εκεί ήταν καλεσμένη και η Έβελυν: «Του τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Την προσέγγισε ευγενικά και εκείνη έδειξε να ανταποκρίνεται, αλλά δεν προχώρησαν αμέσως. Υπήρξε ένα ρομαντικό φλερτ που κράτησε αρκετές μέρες».

Η σχέση τους είναι τόσο δυνατή πλέον αφού για χάρη της έχει απαρνηθεί τα αγαπημένα του νότια προάστια και τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας μένει στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.