Του… “Κωνσταντίνου και Ελένης” γίνεται στους πίνακες τηλεθέασης
Τηλεθέαση

Του… “Κωνσταντίνου και Ελένης” γίνεται στους πίνακες τηλεθέασης

Του… “Κωνσταντίνου και Ελένης” γίνεται στους πίνακες τηλεθέασης

Πάνε 20 και κάτι χρόνια από το 1998 όταν στους δέκτες μας πρωτοεμφανίστηκε το “Κωνσταντίνου και Ελένης” του Χάρη Ρώμα, με τον ίδιο και την Ελένη Ράντου να πρωταγωνιστούν στους αντίστοιχους ρόλους.

Μετά το τέλος της σειράς, ο ΑΝΤ1 έχει προβάλει πολλές φορές σε επανάληψη όλους τους κύκλους των επεισοδίων του σίριαλ και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, όσο και η έκπληξη για εμάς που παρακολουθούμε τους πίνακες τηλεθέασης.

Δέκα χρόνια μετά, το “Κωνσταντίνου και Ελένης” κάθε φορά που προβάλλεται καταγράφει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Οι πρωταγωνιστές του έχουν πολλάκις ερωτηθεί για αυτό, αλλά τι περισσότερο να μας πουν ως εξήγηση πέρα από το ότι αυτό το σίριαλ είναι μια καλή πηγή ψυχαγωγίας τα μεσημέρια;

Η “Ελένη” του Ρώμα μάλιστα χτες πέρασε σε τηλεθέαση την “Ελένη” (Μενεγάκη) του Alpha, αφού από τις 2 παρά 5 που παιζόταν μέχρι τις 3 παρά 5 κατέγραψε ποσοστό 21% έναντι 17,8% της Ελένης Μενεγάκη.

Η μεσημεριανή ζώνη είναι εξίσου ενδιαφέρουσα πλέον με την prime time και τα “φώτα” συγκεντρώνει ένα ανάλαφρο, “δοκιμασμένο” σίριαλ που δεν φαίνεται να κουράζει όσες φορές και αν παιχτεί σε επανάληψη.

Τι έγινε στην prime time;

Άλλη μία βραδιά με ενδιαφέρον, καθώς το MasterChef είχε επεισόδιο αποχώρησης μέσα από μια δοκιμασία με 9 υποψηφίους και πολλή ένταση.

Αντίστοιχα και στο «στρατόπεδο» του Survivor οι Έλληνες φαίνεται ότι έχουν εσωτερικές κόντρες.

Η «κόντρα» όμως των δύο προγραμμάτων στην prime time ζώνη της τηλεόρασης έβγαλε και πάλι νικητή το MasterChef με 29,7% στο δυναμικό, αυξάνοντας το ποσοστό του σε σχέση με άλλες μέρες.

Δεύτερος «παίκτης» ήταν οι σειρές του Alpha και του ΑΝΤ1 ενώ τα νούμερα του Survivor δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, αφού υποχώρησε στο 12,9%.

Οι σειρές του ΑΝΤ1 προηγήθηκαν χτες αυτών του Alpha, αφού «Η Επιστροφή» πήρε ένα 20,4% στο δυναμικό κοινό και το «Πέτα τη φριτέζα» 19,5%.

Στον Alpha, «Το Σόι σου» κατέγραψε ποσοστό 18,2% ενώ «Το Τατουάζ» που ακολούθησε πήρε το 20% της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Η μεταμεσονύκτια ζώνη

Το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη έκανε καλύτερα νούμερα από την περασμένη εβδομάδα. Και πάλι είχε θέμα το σεξ με καλεσμένη τη Μυρτώ Κοντοβά και τον Θάνο Ασκητή.

Έτσι κατέγραψε ποσοστό  16,6% την ίδια στιγμή που το «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη με καλεσμένη τη Βάσω Λασκαράκη έφερε ένα 16,9%  και πήρε την πρωτιά με ελάχιστη διαφορά.

Ποιο κανάλι πήρε την πρωτιά;

Όπως είναι αναμενόμενο, το Star πέρασε μπροστά με 23,2% και ακολούθησε ο Alpha με 18,7%, ο ΑΝΤ1 με 16% και τέταρτος ο ΣΚΑΪ με 11,9%.