Τηλεθέαση: Βγαίνουν μπροστά οι σειρές
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Βγαίνουν μπροστά οι σειρές

Τηλεθέαση: Βγαίνουν μπροστά οι σειρές

Κάθε μέρα και μια έκπληξη είναι τα νούμερα της τηλεθέασης τις τελευταίες μέρες, που όμως θα λέγαμε ότι μας δίνουν και μια «αισιοδοξία» ότι το κριτήριο του κοινού ευτυχώς κάνει βήματα προς μια διαφορετική τηλεόραση.

Ψήφος στις ελληνικές σειρές και πάλι

Μπορεί ο νικητής της βραδιάς στο δυναμικό κοινό να ήταν το MasterChef με 25,9% αλλά η μικρή του διαφορά με το “Τατουάζ” δείχνει την προτίμηση του κοινού στη μυθοπλασία.

Οι ελληνικές σειρές του Alpha προελαύνουν στην prime time και σημειώνουν ποσοστά ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Έτσι το χθεσινοβραδινό «Τατουάζ» σημείωσε ένα 22,2%, με τη «Μουρμούρα»-που προηγήθηκε χρονικά- να ακολουθεί με ένα 21,1%.

Το Survivor εξακολουθεί να μην πείθει και μάλιστα έπεσε στο 14,3% αφού μέχρι και το «Μην ψαρώνεις» πέρασε μπροστά με 15,7%.

Ο Παντελής Παντελίδης δεν βοήθησε στα νούμερα

Η μεταμεσονύκτια ζώνη από την άλλη δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις καθώς η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε μπροστά με 18,3% φιλοξενώντας μεταξύ άλλων την Κόνυ Μεταξά.

Το αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον δημοφιλή Παντελή Παντελίδη δεν του έδωσε το προβάδισμα στα νούμερα, αφήνοντάς τον δεύτερο με 13,1%.

Οι νικητές της prime time

Με βάση τις τηλεθεάσεις του δυναμικού κοινού στη ζώνη 21:00-24:00 το Star έκοψε το χθεσινό νήμα με 20,9% και ακολουθεί από κοντά ο Alpha με διαφορά λιγότερη από μία μονάδα (20%). Στην τρίτη θέση ο ΣΚΑΪ με 13,2% ενώ την τετράδα συμπληρώνει ο ΑΝΤ1 με 11,8%.