Τηλεθέαση Σαββάτου: Οι νικητές και οι χαμένοι
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Σαββάτου: Οι νικητές και οι χαμένοι

Τηλεθέαση Σαββάτου: Οι νικητές και οι χαμένοι

Τα Σαββατοκύριακα έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον πλέον αφού οι πρωινές και οι μεσημεριανές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών διεκδικούν το μερίδιο μιας μικρής, είναι η αλήθεια, πίτας.

O Νίκος Μάνεσης στον Alpha μπορεί ήδη να κοιμάται -ακόμα πιο ήσυχος- αφού η πρωινή εκπομπή του έφτασε το Σάββατο μέχρι και το 30,6% στο τέταρτο 12:30- 12:45 (μέσος όρος στο δυναμικό κοινό: 25,3%).

Μετά το αποτυχημένο περσινό της μπότοξ, όπως αποκάλυψε χτες η Ναταλία Γερμανού. μπορεί να χαμογελάει πλέον πιο πιο… εκφραστικά αφού η εκπομπή της συνεχίζει να ελκύει το κοινό αγγίζοντας σε 15λεπτο το 23,5% (Μ.Ο: 17,1%).

Στον ΣΚΑΪ τώρα, η Τατιάνα Στεφανίδου ψάχνει ακόμα τα πατήματά της, αφού στο δυναμικό κοινό έκανε μόλις 7%. Η πτώση στα νούμερα οφείλεται ίσως στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής καλύφθηκε με κοινωνικά θέματα που αγγίζουν συνήθως τις μεγαλύτερες ηλικίες, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Ακριβώς απέναντι, στο Open, η Αννίτα Πάνια και οι… αντισυμβατικοί καλεσμένοι της έφεραν 9,3%. Λίγο υψηλότερα κινήθηκε η πρωινή παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου (10,6%), ισοφαρίζοντας τα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ (10,5%).

Ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου, 21 χρόνια μετά την πρεμιέρα τους, συνεχίζουν να διασκεδάζουν τους τηλεθεατές αφού το μεσημέρι του Σαββάτου, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ΑΝΤ1 έφτασε μέχρι και 24,9%!

Όσο για τον “Αδύναμο Κρίκο” του ΣΚΑΪ δείχνει αρκετά… γερός αφού σημείωσε 14,5%.