Τηλεθέαση: “Πολικές” θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: “Πολικές” θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο

Τηλεθέαση: “Πολικές” θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο έζησαν οι τηλεθεατές χθες στο MasterChef με τους κριτές να εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα και να προετοιμάζουν το έδαφος για τις αποψινές τηλεθεάσεις του ριάλιτι μαγειρικής. Στον αντίποδα, το Survivor φαίνεται ότι χάνει κι άλλη από την όποια τηλεοπτική δύναμη είχε.

MasterChef, σειρές και στο πολύ… βάθος Survivor

Το «πινγκ πονγκ» με ατάκες και μαντινάδες και η κακή απόδοση των παικτών έφεραν τους δείκτες τηλεθέασης για το MasterChef στο 27,9% επιβραβεύοντας τις επιλογές της παραγωγής για αλλαγές στον τρόπο που φέτος παρουσιάζεται το παιχνίδι.

Το Survivor, παρά την ανακοίνωση για την έλευση της Δαλάκα, όχι μόνο δεν κρατήθηκε στα ίδια επίπεδα αλλά υποχώρησε κατά τρεις μονάδες στο 12,1% από το στάνταρ ποσοστό του (γύρω 15%). Μάλιστα κατέγραψε εξαιρετικά… άβολα, μονοψήφια ποσοστά στο ανδρικό κοινό 18-24 (3,1%).

Για άλλη μια φορά οι σειρές του Alpha κράτησαν το κανάλι ψηλά στις τηλεθεάσεις. Έτσι «Το Σόι σου» σημείωσε 20% ενώ «Το Τατουάζ» ανέβηκε στο 22,6% στο δυναμικό κοινό.

Καλύτερα και από το Survivor πήγαν μέχρι οι σειρές του ANT1, με τη «Φριτέζα» να αγγίζει το 19,4%.

Οι πρωινοί και οι πολύ βραδινοί

Νέο επεισόδιο “Ράδιο Αρβύλα” χτες που φαίνεται ότι δεν ευνοείται από την «πάσα» που του δίνει το Survivor και έκλεισε με ποσοστό 20%, πολύ κάτω από τις προηγούμενες εκπομπές του Αντώνη Κανάκη.

Στην πρωινή ζώνη, η Φαίη Σκορδά με τα ρεπορτάζ και τα αποκλειστικά της χθες έκλεισε στο 26,1% ενώ η «Φωλιά των Κου Κου» τερμάτισε δεύτερη με ποσοστό 19,5%.

Ποιος έκοψε το νήμα;

Σε επίπεδο καναλιών και μιλώντας πάντα για το δυναμικό κοινό, το νήμα έκοψε το Star με ποσοστό 22,3 %  ενώ ακολούθησε ο Alpha με ποσοστό 21,3%, ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 16,1% ενώ ο ΣΚΑΪ έμεινε τέταρτος με 11,6%.