Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα ξεχώρισαν εν μέσω απεργίας;
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα ξεχώρισαν εν μέσω απεργίας;

Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα ξεχώρισαν εν μέσω απεργίας;

Μπορεί ελέω απεργίας στα Μέσα να μην είχαμε ζωντανά ψυχαγωγικά και ενημερωτικά προγράμματα, παρόλα αυτά, η prime time και η βραδινή ζώνη “λειτούργησαν” σύμφωνα με τον συνήθη προγραμματισμό.

Κάθε κανάλι είχε τους δικούς του νικητές όμως ξεκάθαρη ήταν η επικράτηση των “Άγριων Μελισσών” που ακόμη ένα επεισόδιό τους εκτίναξε τα νούμερα του σταθμού.

Στην prime time χαμόγελα σκόρπισε η πρεμιέρα της “Μουρμούρας” αλλά και το X Factor με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στo Chair Challenge.

Έτσι, ο ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτος με 18,4%, το Star δεύτερο με 14,9%, τρίτος ο Alpha με μικρή διαφορά (14,2%) και ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ (11,1%) και το Open (9,3%).

ANT1

Οι “Άγριες Μέλισσες” κυριάρχησαν στη ζώνη προβολής τους με 28,9% αλλά και στην απογευματινή τους επανάληψη με 25,2%.

Η “Γυναίκα χωρίς όνομα” ενίσχυσε κι άλλο το ποσοστό της με 29,4% ενώ υψηλό ποσοστό σημείωσε και το Still Standing (27%).

Alpha

Πρεμιέρα χθες για τον νέο κύκλο της “Μουρμούρας” που άγγιξε το 22,2% και έδωσε την πρωτιά της prime time στον Alpha.

H Eλεονώρα Μελέτη είδε το ποσοστό της να πέφτει ελαφρά από την Τετάρτη παρά το δυνατό θέμα του Ερρίκου Πετιλόν (18,3%).

Από τα αξιοσημείωτα νούμερα του σταθμού το 24% που έκανε η επανάληψη της σειράς “Σπίτι είναι” στη μεσημεριανή ζώνη.

Star

Το Shopping Star ήταν αυτό που έδωσε και πάλι τα μεγαλύτερα νούμερα στον σταθμό, τόσο στην πρωινή του επανάληψη (23,2%) όσο και στην απογευματινή ώρα προβολής (22,6%).

ΣΚΑΪ

Οι επαναλήψεις φαίνεται ότι έφεραν νούμερα στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, με κορυφαίο το 21,3% της επανάληψης του “Αδύναμου Κρίκου” το μεσημέρι.

Οι “8 λέξεις” έμειναν πίσω από το X Factor  ενώ μονοψήφιο ήταν το ποσοστό της “Πολυκατοικίας” (6,6%).

Open

H πολύ πρωινή προβολή της ταινίας των 80s “Ο σεξοκυνηγός” με τον αξέχαστο Φαίδωνα Γεωργίτση έδωσε ένα 19,7% στον σταθμό φέρνοντας το κανάλι στη δεύτερη θέση στη συγκεκριμένη ζώνη.

Το X Factor με την πρώτη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο Chair Challenge απέφερε ένα 13,7% και μάλιστα στο νεανικό ανδρικό κοινό 18-24 το ποσοστό αυτό έφτασε το 22,4% δείχνοντας τη δυναμική του talent show στις νεαρές ηλικίες.