Τηλεθέαση: Μονοψήφια νούμερα για την Ελένη Μενεγάκη
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Μονοψήφια νούμερα για την Ελένη Μενεγάκη

Τηλεθέαση: Μονοψήφια νούμερα για την Ελένη Μενεγάκη

Ιδιαίτερο προβληματισμό θα πρέπει να έφερε στον Alpha το χθεσινό ποσοστό της Ελένης Μενεγάκη που έπεσε -και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν- σε μονοψήφιο νούμερο τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η “βασίλισσα”, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν, σημείωσε ποσοστό 9,8% που είναι από τα χαμηλότερα της εκπομπής της.

Η Ελένη φαίνεται να υποχωρεί μπροστά στον μεσημεριανό ανταγωνισμό προερχόμενο από τον Γιώργο Λιάγκα, τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και την επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης” και το “Ρουκ Ζουκ”.

Στον αντίποδα, κάθε λόγο να χαμογελά είχε η Φαίη Σκορδά που σημείωσε ποσοστό 21, 2% ενισχύοντας σημαντικά το ποσοστό της, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου που ακολούθησε με 20,5%.

ΑΝΤ1

Έκοψε το νήμα της τηλεθέασης ημέρας το κανάλι του Αμαρουσίου που πέρασε μπροστά με 19,6% έναντι των άλλων καναλιών.

Το 24% του Γιώργου Παπαδάκη, το καλό ποσοστό του “Πρωινού, το 23% της “Γυναίκας χωρίς όνομα” αλλά κυρίως το πολύ υψηλό 31,4% των “Άγριων μελισσών” ανέβασαν το ποσοστό του σταθμού.

Πολύ καλή πρεμιέρα έκανε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που φιλοξενώντας τη Μαρία Κίτσου από τις “Άγριες μέλισσες” και τη Ζέτα Μακρυπούλια έκανε 25,9%.

Alpha

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή μέρα για τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές του καναλιού. Στον αντίποδα του μονοψήφιου ποσοστού της Ελένης Μενεγάκη ήταν η prime time ζώνη του σταθμού αλλά και το βραδινό δελτίο ειδήσεων (20,2%).

Το επεισόδιο της “Μουρμούρας” σημείωσε ποσοστό 21,9% ενώ και ο “Έρωτας μετά” απέφερε ένα 17,1% βοηθώντας στο να έρθει τρίτος στη συνολική τηλεθέαση ο Alpha με 13,1%.

Star

Από τους κερδισμένους της χθεσινής μέρας ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη με 20,1%, το Shopping Star με 22,4% ενώ η πρεμιέρα του Globetrotters, του νέου παιχνιδιού με τον Πέτρο Πολυχρονίδη σημείωσε ποσοστό 15,9%.

ΣΚΑΪ

Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Νίκος Μουτσινάς που ηγήθηκε των ποσοστών του καναλιού με το 22% που έφερε χθες η εκπομπή του.

Το επόμενο καλύτερο ποσοστό ήταν αυτό του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων με 20,8% και του “Σήμερα” (20,4%).

Στο 14,8% το ποσοστό του Γιώργου Λιάγκα για χθες.

Open

Επανήλθε στα διψήφια ποσοστά συνολικής τηλεθέασης το κανάλι που έκλεισε στο 10,1%.

Σε αυτό συνέβαλε το 20,5% της Κατερίνας Καινούργιου, το 12,3% του “Ώρα Ελλάδος 5.30” αλλά και το 13,3% του X Factor.