Τηλεθέαση: Μαρία Μπεκατώρου is… Always Standing!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Μαρία Μπεκατώρου is… Always Standing!

Τηλεθέαση: Μαρία Μπεκατώρου is… Always Standing!

Και αφού το MasterChef έπαιζε χωρίς αντίπαλο χθες στην prime time (ελλείψει Survivor) και ήταν φυσικό να κάνει ένα καλό νούμερο (28,1% στο δυναμικό κοινό) την προσοχή μας τράβηξε κάτι άλλο στους χθεσινούς πίνακες τηλεθέασης: η Μαρία Μπεκατώρου.

Όχι, δεν ήταν βραδιά YFSF. Ήταν όμως απόγευμα Still Standing, το οποίο έκανε ένα αξιοσημείωτο 27,2%, χωρίς κάποιον ισχυρό αντίπαλο (ούτε καν το Power of Love που καταγράφει νούμερα… Survivor).

Και μαντέψτε! Το κοινό που προτίμησε εκείνη την ώρα τη Μαρία ήταν κατά 34,9 % άνδρες 25-44 ετών.

Ναι, η Μαρία Μπεκατώρου υπήρξε outsider. Μας ήρθε από ένα κανάλι όπου έκανε για χρόνια μια εκπομπή για το κέφι της και αυτή τη στιγμή κρατά στα χέρια της δύο δυνατά «χαρτιά» του ΑΝΤ1, με κορυφαίο το Your Face Sounds Familiar όπου πραγματικά λάμπει.

Και ενώ στη βραδινή ζώνη είναι υποδειγματική οικοδέσποινα, στην απογευματινή μεταμορφώνεται σε μια μπριόζα παρουσιάστρια που οι επικοί της διάλογοι με τους παίκτες και το απρόκλητο φλερτ που δέχεται έχουν κάνει το τηλεπαιχνίδι Still Standing σημείο αναφοράς.

Τελικά, η Μαρία Μπεκατώρου σε ό,τι κι αν κάνει στην τηλεόραση is… Always Standing! Μάλλον όχι τυχαία. Εμείς το αποδίδουμε στο ότι είναι ειλικρινής και ανεπιτήδευτη.

Οι νικητές και οι χαμένοι

Με το MasterChef να καταγράφει ένα καλό ποσοστό, το Star πέρασε συνολικά μπροστά για χθες στο δυναμικό κοινό με 24,4% και ακολουθούν:  Alpha με 19,4%, ANT1 με 13,7 %, και ΣΚΑΪ με 8,1%.

«Η Επιστροφή» στάθηκε καλά απέναντι στο ριάλιτι μαγειρικής με 22,9%, η «Μουρμούρα» υποχώρησε λίγο από τα 20άρια της στο 18,7% και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατέγραψε ένα 12,2% (με καλεσμένους τον Παύλο Γερουλάνο, την Τραϊάνα Ανανία και τον Χρίστο Αντωνιάδη) κόντρα στο 13,2% των «360 μοιρών» που είχαν ένα αφιέρωμα στις γυναίκες της ακριτικής Καρπάθου.