Τηλεθέαση: “Μάχη” στήθος με στήθος για δύο κανάλια
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: “Μάχη” στήθος με στήθος για δύο κανάλια

Τηλεθέαση: “Μάχη” στήθος με στήθος για δύο κανάλια

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η χθεσινή “μάχη” της τηλεθέασης.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι επιστρέφει στους δέκτες του χαρίζοντας απλόχερα νούμερα στα προγράμματα των καναλιών.

Έτσι για χθες το Star και ο ΑΝΤ1 “κονταροχτυπήθηκαν” στους πίνακες,  με το Star να περνά μόλις με 0,9% διαφορά μπροστά από τον ΑΝΤ1 (19,1%) κλείνοντας στο 20%.

Τα δύο δημοφιλέστερα προγράμματα των δύο καναλιών, οι “Άγριες μέλισσες” και το GNTM ισοψήφισαν με 30,7% αν και σε διαφορετική ζώνη προβολής.

Το GNTM εξακολουθεί να καταγράφει πολύ μεγάλα ποσοστά στις ηλικίες 18-24 στο γυναικείο κοινό (68,1%).

ΑΝΤ1

Η καλή μέρα στο κανάλι ξεκίνησε από το 27,9% του Γιώργου Παπαδάκη, συνεχίστηκε με το 16,9% της Φαίης, πέρασε στο 24,9% του “Ρουκ Ζουκ”, το 26,4% του Still Standing και ολοκληρώθηκε με το 30,7% των “Άγριων μελισσών”.

Alpha

Χαμηλές πτήσεις κατέγραψε το κανάλι της Κάντζας αφού το ψηλότερο ποσοστό κατέγραψε το “Έλα στη θέση μου” με 17,9% και το δελτίο ειδήσεων με 17,4%.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποχώρησε στο 15,1% ενώ η Ελεονώρα Μελέτη άφησε πίσω της το 20άρι της πρεμιέρας και έφερε μόνο 11,2% με τη συνέντευξη της πρώην MasterChef Ασημίνας Ουστάλλι.

Star

Τα χαμόγελα περίσσευαν για τα προγράμματα του σταθμού, με προεξάρχον φυσικά το GNTM.

Πολύ καλά όμως τα πήγαν τόσο οι “Κου Κου” (18,6%) όσο και η Ζήνα Κουτσελίνη (19,9%). Υποχώρησε από τα υψηλά ποσοστά του το Shopping Star που έπεσε στο 17,5%.

ΣΚΑΪ

Ενισχυμένος στην τηλεθέαση ήταν για χθες ο Νίκος Μουτσινάς που σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης του καναλιού (20,6%).

Δεύτερο καλύτερο ποσοστό πήρε η Εύα Αντωνοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων (19,1%) ενώ τρίτος τερμάτισε ο Γιώργος Λιάγκας με 16%.

Open

Το δυνατό “χαρτί” του σταθμού αποδείχτηκε για άλλη μία μέρα η Κατερίνα Καινούργιου που μπορεί να υποχώρησε λίγο σε ποσοστά τα διατήρησε όμως πάνω από 15 % (15,3%)