Τηλεθέαση: Μάχη «στα ίσια» για MasterChef και σειρές
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Μάχη «στα ίσια» για MasterChef και σειρές

Τηλεθέαση: Μάχη «στα ίσια» για MasterChef και σειρές

Η χθεσινή prime time μπορεί να μην είχε πληθώρα προγραμμάτων που ανταγωνίζονταν είχε όμως ενδιαφέρον.

Το MasterChef πρόσθεσε μέρες στο τηλεοπτικό του «καλεντάρι» και παρόλο που φαινομενικά θα έπαιζε χωρίς αντίπαλο (δηλαδή το Survivor) τελικά, όπως φάνηκε και από τις χτεσινές τηλεθεάσεις, οι ελληνικές σειρές στάθηκαν επάξια απέναντί του.

“Μάχη” στα ίσια

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το Τατουάζ» που ακολούθησε κατάφεραν να «ροκανίσουν» την πίτα της τηλεθέασης, με «Το Τατουάζ» να αγγίζει συνολικό ποσοστό 30,5% στο δυναμικό κοινό.

Το MasterChef συγκέντρωσε μέσο όρο 27,5% με τη Μουρμούρα απέναντί του να είναι ελαφρώς πιο πίσω στο 23,6%.

Αν, λοιπόν, το MasterChef πίστευε ότι τα πράγματα θα ήταν εύκολα τις Πέμπτες απέναντι στις σειρές, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει. Παρόλα αυτά, το επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ήταν καλοστημένο, με πολλές “φάσεις”, εντάσεις, μαγειρικές και φυσικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής χάρη στο “ξέσπασμά” του.

Η “Αυτοψία” του Τσιτσιπά έφερε νούμερα

Στη μεταμεσονύκτια ζώνη, η συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά στην «Αυτοψία» δικαίωσε τον Αντώνη Σρόιτερ ως δημοσιογραφική επιτυχία αλλά και στους πίνακες τηλεθέασης, με ποσοστό πάνω από το 17% .

Ο νεαρός τενίστας μίλησε για τη ζωή του στις Κάννες, το δύσκολο προπονητικό του πρόγραμμα, ενώ το ενδιαφέρον είναι ότι για τον Στέφανο μίλησε και ο μεγάλος Πατρίκ Μουρατόγλου, ο προπονητής των μεγάλων ονομάτων όπως η Σερένα Γουίλιαμς, στην ακαδημία του οποίου προπονείται ο Στέφανος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε για άλλη μια φορά πίσω με 11,3% και την εκπομπή του να καταγράφει ακόμα και μονοψήφιο ποσοστό στην αρχή της, έχοντας ως αντίπαλο την «Αυτοψία» που σε ορισμένα τέταρτα προβολής το ποσοστό τηλεθέασής της  ξεπέρασε και το 30% στο δυναμικό κοινό.

Νικητής ο Alpha

Το νήμα της prime time έκοψε δικαιωματικά ο Alphame 27,1% στο δυναμικό κοινό, και ακολούθησε το Star με 23,7 ενώ στην τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 10,6%