Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τρίτης
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τρίτης

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τρίτης

Με τον Alpha να σχοινοβατεί ανάμεσα στην τρίτη και τέταρτη θέση, το Open να ανεβάζει τα ποσοστά του και τον ΑΝΤ1 να κλείνει την “ψαλίδα” με το Star χάρη στις “Άγριες μέλισσες” κύλησε άλλη μια τηλεοπτική ημέρα.

ΑΝΤ1

Η μέρα ξεκίνησε καλά για τον Γιώργο Παπαδάκη που προηγήθηκε των πολύ πρωινών εκπομπών με 22,2%. Ακολούθησε η Φαίη Σκορδά που ανέβασε ελαφρώς “στροφές” φτάνοντας το 17,3% (έκανε μάλιστα 35,5% στο νεανικό γυναικείο κοινό 18-24). Το μεσημέρι το “Κωνσταντίνου και Ελένης” (19,2%) και το “Ρουκ Ζουκ” (20,1%) κρατούν ψηλά το ηθικό του σταθμού όπως και το Still Standing (22,4%) αλλά και η “Γυναίκα χωρίς όνομα” που είδε μια μικρή υποχώρηση από τα 20άρια (19,1%). Καλό το ποσοστό του “Πέτα τη φριτέζα” σε μια ζώνη με έντονο ανταγωνισμό (17,9%) αλλά σίγουρα ακόμα καλύτερο είναι το 27% των “Άγριων μελισσών”.

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 16,7%

Alpha

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τα πάνω της με 20% ανεβάζοντας τον μέσο όρο του καναλιού που παραμένει χαμηλότερος από τα νούμερα που τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει. 11,1% για την Ελένη Μενεγάκη που δυσκολεύεται, 11,2% και για τον Χρήστο Φερεντίνο που έχει “Πάνω Κάτω” στην τηλεθέαση. Σταθερά καλή η τηλεθέαση του “Έλα στη θέση μου” (18,8%). Στο 13,1% η κωμωδία “Σπίτι είναι” που τα έχει βρει σκούρα με το GNTM απέναντί του, όπως και το “Έρωτας μετά” (13,2%). Υποχώρηση για την Ελεονώρα Μελέτη στο 13,8% με τις συνεντεύξεις της Ελένης Ασημάκη και της Κατερίνας Μάρκου.

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 12,1%

Star

Το κυρίαρχο GNTM υποχώρησε από τα 30άρια του δίνοντας ένα 27,6% αλλά εξακολουθεί να συγκεντρώνει συντριπτικά ποσοστά στο γυναικείο νεανικό κοινό 18-24 (67,6% για χτες).

Μάλιστα δίνει καλό lead in και στο “Νόμος και Τάξη” που ακολουθεί που έκανε ποσοστό 21,4%.

Κατά τα λοιπά, αποδυναμώθηκαν οι “Κου Κου” (16,6%), το Shopping Star διατηρείται ψηλά (20%), ο “Τροχός της τύχης” σταθεροποιεί τη δυναμική του (16,4%) βοηθώντας και το βραδινό δελτίο ειδήσεων (16,2%).

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 19,1%

ΣΚΑΪ

Μπορεί η μυθοπλασία τελικά να μην είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού με τον Αντρέα Γεωργίου και τις “8 λέξεις” να υποχωρούν στο 9,8%, σίγουρα όμως ήταν στρατηγική κίνηση η απόκτηση του Νίκου Μουτσινά που και πάλι ήταν πρώτος στη ζώνη του με 23,4% έχοντας πάρει καλό lead in από την Εύα Αντωνοπούλου με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων (22,9%) ενώ και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να χαίρεται αφού όπως το περίμενε οι χτεσινοί πειραματισμοί του με τις περούκες του έδωσαν ένα 17,7%. Διψήφια τα νούμερα και για το Guess my age (10,9%) και το Boom (11,1%) αν και όχι τόσο ικανοποιητικά.

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 12,6%

Open

Η “επένδυση” του καναλιού στους αγώνες ποδοσφαίρου της Εθνικής αποδεικνύεται καλή καθώς η προβολή του “Ελλάδα-Βοσνία” έφερε διψήφιο ποσοστό στο κανάλι (16,3%). Σίγουρα όμως το μεγαλύτερο χαμόγελο ήταν αυτό της Κατερίνας Καινούργιου που ήρθε πρώτη στην πρωινή ζώνη με 21,2%. Σταθερά καλά νούμερα για το δεδομένα του καναλιού κάνει και το “Ώρα Ελλάδας 5.30” (16,9%).

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 10,4%