Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Κυριακής

ΑΝΤ1

Δεύτερος σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 18-54 ήρθε την Κυριακή ο ΑΝΤ1. Ξεχωρίζει το πολύ υψηλό ποσοστό (το μεγαλύτερο στο σύνολο της μέρας για το κανάλι αλλά και και σε σχέση με όλα τα άλλα δελτία) που πήρε το βραδινό δελτίο ειδήσεων (22%). Ξεχώρισε επίσης το 20,1% που συγκέντρωσε η απογευματινή ταινία “Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται”. Στο 14,8% το The Final Four ενώ μονοψήφια νούμερα κατέγραψαν οι εκπομπές “Υγεία πάνω απ’ όλα” (5%) και το Thrive της Ζέτας Δούκα (5,8%) που φαίνεται ότι δεν κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού το πρωί.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 13,8%

Αlpha

Ανεβάζει “στροφές” την Κυριακή το κανάλι της Κάντζας χάρη στην ισχυρή παρουσία του Νίκου Μάνεση που έκανε ένα 28% και έδωσε καλή πάσα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που κατέγραψε 26,8%. Καλά τα πήγε και ο πρωινός Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τον “Οδηγό καλής ζωής” (15,6%) ενώ και η Ναταλία Γερμανού κρατά σταθερά τα ποσοστά της (16,1%) έναντι του ανταγωνισμού. Στην prime time η προβολή του Star Wars δεν έπεισε το κοινό (6,8%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,6%

Star

Μέτρια μέρα για το κανάλι που τα Σαββατοκύριακα μεγάλο μέρος του προγράμματός του είναι αφιερωμένο στα παιδιά (όπου τα ποσοστά του φυσικά είναι πολύ υψηλά). Ξεχώρισαν και πάλι τα  μεσημεριανά “Φιλαράκια” (16,8%), οι απογευματινές ειδήσεις (17,1%) και η απογευματινή ταινία “Ταξίδι 1: Το μυστηριώδες νησί” (19,3%). Στην prime time η Ρένα Βλαχοπούλου με το “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” (παρότι αξεπέραστη ταινία) συγκέντρωσε 10,6% όσο και η επανάληψη του GNTM που ακολούθησε.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,4%

ΣΚΑΪ

Ο νικητής της ημέρας δικαίως πανηγυρίζει αφού με το 28,5% του The Voice στο δυναμικό κοινό και το 18% που συγκέντρωσε η επανάληψη του “Λόγω Τιμής” που προβάλλεται μετά έκανε τη διαφορά. Κατά τα λοιπά, ο Γιώργος Αυτιάς βγήκε οριακά μπροστά με 16,1%, τα “Ακραία Φαινόμενα” στο 13% ενώ διψήφιο ήταν το ποσοστό της Τατιάνας Στεφανίδου (10,6%) και του “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. Στο 10,3% ο “Αδύναμος Κρίκος” ενώ και το μεταμεσονύκτιο Smackdown διατηρεί τη δυναμική που ανέπτυξε από πέρσι και έκλεισε στο 14,1%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 16,1%

Open

Τα ποσοστά της Φαίης Μαυραγάνη (15,4%) και του “Κόκκινου ποταμιού” ξεχωρίζουν στις τηλεθεάσεις του Open στο δυναμικό κοινό. Για άλλη μια Κυριακή η σειρά εποχής του καναλιού ξεχώρισε με 23,2%, ποσοστό που έφτασε και το 32% στο γυναικείο κοινό 45-54 και στο 28,1% για τις ίδιες ηλικίες στους άνδρες. Σταθερή στα διψήφια η παρέα του “Έλα, Χαμογέλα” (13%) δίνοντας καλή πάσα στο μεσημβρινό δελτίο του σταθμού (10%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,2%