The Voice VS “Άγριες Μέλισσες”: Ποιος κέρδισε  το κοινό;
Τηλεθέαση

The Voice VS “Άγριες Μέλισσες”: Ποιος κέρδισε το κοινό;

The Voice VS “Άγριες Μέλισσες”: Ποιος κέρδισε  το κοινό;

Βραδιά πρεμιέρας η χθεσινή για την πολυαναμενόμενη παραγωγή του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Το κανάλι του Αμαρουσίου επένδυσε τόσο στην παραγωγή αυτή καθεαυτή όσο και το προμοτάρισμα της σειράς.

Έτσι, όπως φάνηκε στα νούμερα τηλεθέασης, τουλάχιστον για το χθεσινό πρώτο επεισόδιο, οι τηλεθεατές επικρότησαν, με ποσοστό 29,1%.

Μάλιστα στο γυναικείο κοινό 25-44 η σειρά άγγιξε και το 36,5% ενώ στις γυναίκες 55+ το 41,2%.

Στον αντίποδα, το The Voice κατάφερε να σταθεί στο ύψος του μένοντας κατά 3 περίπου μονάδες πίσω από τις “Άγριες Μέλισσες”, στο 26,5%.

Το ποσοστό αυτό φαίνεται ότι βοήθησε τα μέγιστα και τα συνολικά νούμερα του ΣΚΑΪ που ήρθε πρώτος στην τηλεθέαση ημέρας με 14,4%.

Ακολούθησαν το Star με 13,3%, ο ΑΝΤ1 με 13,1%, ο Alpha με 12,7% και το Open με 6%.

ΑΝΤ1

Με εξαίρεση το μεγάλο ποσοστό που κατέγραψαν οι “Άγριες Μέλισσες” τα προγράμματα του σταθμού ως επί το πλείστον κινήθηκαν κατά μέσο όρο γύρω στο 10%.

13,1% κατέγραψε η πρώτη προβολή της ταινίας “1968” και 13,7% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ήταν τα επόμενα δύο καλύτερα ποσοστά από την πρεμιέρα της σειράς.

Alpha

Μεγάλες αυξομειώσεις παρουσίασαν τα προγράμματα του σταθμού.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Μάνεσης με 29,5% έχει κάθε λόγο να χαμογελά όπως και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που ακολουθεί την εκπομπή του με 26,5%. Υψηλό είναι και το ποσοστό του βραδινού δελτίου ειδήσεων, πάλι με τον Νίκο Μάνεση που έφτασε στο 17,1% και πέρασε πρώτο στα βραδινά δελτία της Κυριακής.

Πολύ καλό και το ποσοστό της Ναταλίας Γερμανού (15,4%) που πέρασε μπροστά από τις αντιπάλους της.

Star

Η παιδική ζώνη του καναλιού είναι ένα καλό χαρτί του καναλιού το Σαββατοκύριακου με ποσοστά πάνω από 15%.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το 28% που έπιασε το πολύ πρωινό επεισόδιο του “Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ” που πρόβαλε το κανάλι.

ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αυτιάς πέρασε μπροστά στην πολύ πρωινή ζώνη αν και το 14,5% δεν είναι και από τα πιο υψηλά που έχει καταγράψει.

Εκτός από το The Voice, στα προγράμματα που πήγαν καλά με διψήφιο ποσοστό ήταν ο “Αδύναμος κρίκος” με 13,9% αλλά και η μεταμεσονύκτια ζώνη του καναλιού, με τις “Γυναίκες δολοφόνους” να καταγράφουν 16% και το Smackdown Live 15,1%.

Χαμηλές πτήσεις και πάλι για την Τατιάνα Στεφανίδου με 8%. Το υψηλότερο ποσοστό της ήταν στο νεανικό κοινό γυναικών 18-24 (16,2%).

Open

Διψήφια ποσοστά διατήρησαν η πολύ πρωινή Φαίη Μαυραγάνη (10,7%).

Στο 10,1% το “Έλα, Χαμογέλα”. Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως είχε με το μέρος της το νεανικό, γυναικείο κοινό στο οποίο κατέγραψε ποσοστό 22,6%.

Όσο για την Αννίτα Πάνια έμεινε ελαφρά πίσω από την Τατιάνα Στεφανίδου, στο 7,2%.