Ο Μουτσινάς έφερε “ούριο άνεμο” στο OPEN
Τηλεθέαση

Ο Μουτσινάς έφερε “ούριο άνεμο” στο OPEN

Ο Μουτσινάς έφερε “ούριο άνεμο” στο OPEN

Ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε – ή μάλλον για να ακριβολογούμε, τελειοποίησε – το τηλεοπτικό κόνσεπτ που του ταιριάζει “γάντι”. Ο αυθόρμητος σχολιασμός της τηλεόρασης – έχει δηλώσει πως δεν βλέπει τα βίντεο πριν βγει αέρα – μοιάζει όαση ψυχαγωγίας. Η ζωντανή μουσική και το κοινό στο πλατό είναι προσθέτουν στο “παρεΐστικο” κλίμα που θέλει να περάσει η εκπομπή. Και, παρότι κλισέ, αφού περνούν καλά εκεί, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά από την πρώτη μέρα. Η εκπομπή της Τετάρτης δε, το OPEN, έφτασε μια ανάσα από την κορυφή στη ζώνη προβολής της.

Συγκεκριμένα, το “Για την παρέα” έκλεισε με ποσοστό 14,3% στις ηλικία 18-54 ετών. Ελάχιστα δηλαδή πίσω από τη φίλη του Νίκου Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια και το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. Το τηλεπαιχνίδι συγκέντρωσε 14,8%. Μισή ώρα αργότερα, το My Style Rocks ανέβαζε στροφές, για να κλείσει με τηλεθέαση 17,6% (ωστόσο, το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ προβάλλεται για τρεισήμισι ώρες). Το 12,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε το μεσημέρι στις ειδήσεις του STAR, ενώ για την εκπομπή “Τι Λέει” απέμενε ποσοστό 11%.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η πορεία του “Για την παρέα” στους πίνακες της Nielsen στους πολύ νέου τηλεθεατές. Έτσι, την Τετάρτη, το 51,4% των νέων γυναικών 18 ως 24 ετών συντονίστηκε στο OPEN. Αντίστοιχα, στις ηλικίες 25-44, το γυναικείο φύλο ψήφισε Μουτσινά σε ποσοστό 18,1%. Αντίστροφα, το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, παρακολούθησαν πιο  μαζικά άνδρες, με τους νέους 18-24 ετών να συντονίζονται στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, σε ποσοστό 22,4%.

Εξαιρετική πορεία στο ανδρικό κοινό και για την Ελένη Τσολάκη. Οι άνδρες 25 ως 44 ετών, παρακολούθησαν το “Τι Λέει;” σε ποσοστό 21%. Τέλος, το My Style Rocks φαίνεται να έχει πέραση σε μεγαλύτερες ηλικίες. Σημείωσε το ποσοστό 23,4% στις γυναίκες άνω των 55 ετών.