Νίκος Μουτσινάς: Έσπασε τα κοντέρ στην τηλεθέαση
Τηλεθέαση

Νίκος Μουτσινάς: Έσπασε τα κοντέρ στην τηλεθέαση

Νίκος Μουτσινάς: Έσπασε τα κοντέρ στην τηλεθέαση

Η εκπομπή “Για την παρέα…” και ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα προγράμματα που μας εξέπληξαν ευχάριστα τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μια πρόταση του νεοσύστατου OPEN που αγκαλιάστηκε όσο καμία άλλη μέχρι στιγμής και την απόδειξη πως μια καλή προσπάθεια, οι τηλεθεατές την επιβραβεύουν σε όποια συχνότητα κι αν βρίσκεται. Ο ηθοποιός σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ όλη η ομάδα της εκπομπής προσφέρει ένα ευχάριστο ψυχαγωγικό προϊόν. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως η εκπομπή “Για την παρέα…” κερδίζει συνεχώς έδαφος στην τηλεθέαση. Πολλές μάλιστα ημέρες βρίσκεται στην πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του. Την Τετάρτη ωστόσο, η εκπομπή σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης.

Το “Για την παρέα…” έκλεισε με ποσοστό 23% στο κοινό 18-54. Τη μερίδα του λέοντος κέρδισε ο Νίκος Μουτσινάς στις γυναίκες ως 24 ετών, όπου το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 53,7%. Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά και για τις ηλικίες 25 με 44, όπου η εκπομπή σημείωσε τηλεθέαση 23,9% στους άνδρες και 27,5% στις γυναίκες.

Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1, το τηλεπαιχνίδι ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, σημείωνε ποσοστό 16,7% με υψηλότερη επίδοση σε γυναίκες μεταξύ 45 και 54 ετών (22,1%). Στον ALPHA, η Ελένη Τσολάκη και η εκπομπή “Τι Λέει” παρέμεναν σε μονοψήφια ποσοστά (8,8%), ενώ χαμηλές ήταν οι αποδόσεις και της σειράς του ΣΚΑΙ, “Όσο Έχω Εσένα».