“Για Την Παρέα”: Ο χορός σε ψηλοτάκουνα και η εκτόξευση της τηλεθέασης
Τηλεθέαση

“Για Την Παρέα”: Ο χορός σε ψηλοτάκουνα και η εκτόξευση της τηλεθέασης

“Για Την Παρέα”: Ο χορός σε ψηλοτάκουνα και η εκτόξευση της τηλεθέασης

Είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που συζητήθηκε περισσότερο τη σεζόν που διανύουμε. Και παραδόξως, για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης, όλοι είχαν μόνο θετικά σχόλια για τη νέα του εκπομπή. Ο Νίκος Μουτσινάς σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και αναδεικνύεται σε “πουλέν” του νεοσύστατου OPEN. Η εκπομπή “Για Την Παρέα” δεν κερδίζει απλά το στοίχημα της τηλεθέασης, αλλά κάνει trend τις ενότητές της και συζητιέται από ολόκληρη την τηλεόραση.

Ο χορός σε ψηλοτάκουνα

Μόλις χθες, κατά τη διάρκεια της ενότητας “Χρυσή Τηλεόραση”, ο Νίκος Μουτσινάς ανταποκρίθηκε στην πρόκληση ενός μικρού κοριτσιού και χόρεψε Caramela πάνω σε τακούνια. Νωρίτερα, είχε σερβίρει σφηνάκια σε “δοκό ισορροπίας” και είχε επιχειρήσει να τραγουδήσει, ενώ περιστρεφόταν σε μια καρέκλα γραφείου. Η παράδοση των προκλήσεων που εκείνος ξεκίνησε έχει κατακλύσει διαδίκτυο και τηλεόραση. Έτσι δεν είναι μόνο εκείνος που προκαλεί τους celebrity, αλλά και οι τηλεθεατές που βάζουν “προκλήσεις” στον ίδιο.

Δείτε το χορό του πάνω σε γόβες:

https://www.instagram.com/p/BsYGM4qImYp/

Η τηλεθέαση του 47,3%

Με την επιστροφή του στην τηλεόραση του OPEN, το “Για Την Παρέα” συνεχίζει τις υψηλές τηλεθεάσεις. Στο σύνολο της τηλεθέασης ο Νίκος Μουτσινάς κατέγραψε 21,1% (στο κοινό 18-54). Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η επίδοση της εκπομπής στις γυναίκες 18-24 ετών. Εκεί, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε σε ποσοστό που έφτασε το 47,3%. Η ψυχαγωγική εκπομπή ερίζει για την πρώτη θέση στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. Η φίλη του Νίκου, Ζέτα Μακρυπούλια, βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική χρονιά, τηλεοπτικά. Το τηλεπαιχνίδι σημείωσε εχτές 23,1% και πήρε με το μέρος του, τους άνδρες 18 με 24 ετών (30,3%).

“Για την Παρέα”: Με πιτζάμες έδωσε τη “Χρυσή Τηλεόραση” ο Νίκος Μουτσινάς

Με μονοψήφια ακολούθησαν τα προγράμματα των υπόλοιπων καναλιών. Έτσι, το μαγκαζίνο “Τι Λέει;” με την Ελένη Τσολάκη έκλεισε στο 8,9%, οι ειδήσεις του STAR παρέμειναν στο 8,4% και η σειρά του ΣΚΑΙ, “Όσο Έχω Εσένα” περιορίστηκε στο 7,1%.