Master Chef vs Survivor: Οι τηλεθεατές προτίμησαν τις… κατσαρόλες!
Τηλεθέαση

Master Chef vs Survivor: Οι τηλεθεατές προτίμησαν τις… κατσαρόλες!

Master Chef vs Survivor: Οι τηλεθεατές προτίμησαν τις… κατσαρόλες!

Οι ατάκες, τα stories των παικτών, ο ρυθμός του παιχνιδιού του Master Chef φαίνεται ότι συγκίνησε περισσότερο τους τηλεθεατές από ό,τι ο ελληνοτουρκικός στίβος μάχης.

Έτσι η πρωτιά στην χθεσινή prime time ανήκει δικαιωματικά στο Star.

Οι μάχη της κατσαρόλας και οι ελληνικές ήττες

Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ κακή για το ελληνοτουρκικό Survivor. Όχι μόνο δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι και να πάρει το προβάδισμα αλλά οι “πτήσεις” του στο δυναμικό κοινό να είναι πολύ χαμηλές. Με ένα 15,7% στις ηλικίες 18-54 και μάλιστα με τους άνδρες να δείχνουν προτίμηση σε αυτό (20% στις ηλικίες 25-44) δεν φαίνεται να έχει πείσει το κοινό.

Δεν ξέρουμε αν φταίνε οι ήττες των Ελλήνων στα δύο πρώτα επεισόδια ή το ότι η συνολική παραγωγή δεν αρέσει, το θέμα είναι ότι ακόμη και χθες που οι Έλληνες κέρδισαν, οι τηλεθεατές προτίμησαν την ασφάλεια… της κουζίνας.

Ο λόγος φυσικά για το Master Chef που πέταξε στο 27,3 στο δυναμικό κοινό και σκαρφάλωσε ακόμα και στο 39,5 στις γυναίκες που φαίνεται ότι έχουν γοητευτεί  -και φέτος- πολύ από τους τρεις κριτές.

Κατά τα λοιπά, άλλη μια “κουζίνα” δείχνει να αντιστέκεται, όπως μπορεί. Το “Πέτα τη Φριτέζα” έκανε 19,2 στο δυναμικό κοινό παίρνοντας προβάδισμα ακόμα και από το Survivor.

Η… κακή μέρα από το πρωί φαίνεται

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο λαός και ισχύει γάντι στην περίπτωση του Star αλλά όχι για Το Πρωινό του ΑΝΤ1. Οι Κου Κου με 20.1 % ξεφύσηξαν με ανακούφιση, τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να προβληματίζεται με το “κακό” 17,8% στο δυναμικό κοινό. Οι δύο εκπομπές μόνο στο γυναικείο κοινό ανταγωνίζονται επάξια όπου τα νούμερά τους είναι πολύ κοντά (γύρω στο 25%).

Παρόλο που καλεσμένη της Φαίης ήταν η Μιμή Ντενίση, ερχόμενη από το πολύ επιτυχημένο YFSF, φαίνεται ότι οι τηλεθεατές προτίμησαν τους ενημερωτικούς “Αταίριαστους” στον ΣΚΑΪ που έκαναν ένα αξιοσημείωτο 18,1% στο κοινό 18-54.

Μια επιστροφή που έφερε νούμερα

Άσος στο μανίκι για τον ΣΚΑΪ αποδεικνύεται το «Ράδιο Αρβύλα». Παρά το χαμηλό lead in που πήραν από το Survivor, η παρέα του Αντώνη Κανάκη “πέταξε” πάνω από το 30% και μάλιστα άγγιξε και το 37% στις γυναίκες.

Παρά την προχωρημένη ώρα που προβάλλεται η εκπομπή, μάλλον όλοι έχουμε ανάγκη από λίγο γέλιο και χαλάρωση με τα απίθανα βίντεό τους και το κέφι τους.