Τηλεθέαση: Το κοινό αναπόλησε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Το κοινό αναπόλησε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη

Τηλεθέαση: Το κοινό αναπόλησε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη

Αρκετές δεκαετίες πίσω μας πήγε το χθεσινό It’s Show Time με τον Νίκο Κοκλώνη.

Με ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, ο παρουσιαστής χάρισε στους τηλεθεατές ένα σόου με πολλά, γνωστά τραγούδια, ενδιαφέρουσες αναμνήσεις από μεγάλους αστέρες της εποχής αλλά και αρκετές αστείες στιγμές.

Ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης προετοίμασε τα δικά του acts με τη Βίκυ Κάβουρα, με κορυφαία τη γνωστή σκηνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις “Διπλοπενιές”.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και το φωνητικό ταλέντο της Άρτεμης Ματαφιά που ερμήνευσε μοναδικά το “Άνοιξε πέτρα”.

Ο Κώστας Βουτσάς, η Έρρικα Μπρόγιερ, η Μέλπω Ζαρόκωστα και η Μαρία Ιωαννίδου μοιράστηκαν μοναδικές ιστορίες από τα παρασκήνια των μεγάλων ταινιών αλλά και των πρωταγωνιστών όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Έλλη Λαμπέτη.

Από τους νεότερους ηθοποιούς, η Μαρία Κορινθίου απέδωσε μοναδικά τη Μάρθα Καραγιάννη και την Αλίκη ενώ στιγμές γέλιου χάρισαν οι μαντινάδες του Νίκου Ζωιδάκη.

Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν το μόνο πρόγραμμα που δεν ήταν σε επανάληψη το βράδυ της Κυριακής. Έτσι το It’s Show Time σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 11% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο το 13,8%.

Βρέθηκε μάλιστα μπροστά από blockbuster ταινίες όπως “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” στον Alpha (10%) και στον ΑΝΤ1 το Spiderman 2 (9,8%), ενώ για μια ακόμα φορά έγινε trend στα social media.