Οι μεγάλοι νικητές της Τρίτης: Χαμόγελα για το “Ευτυχείτε”, το GNTM και τις “Άγριες μέλισσες”
Τηλεθέαση

Οι μεγάλοι νικητές της Τρίτης: Χαμόγελα για το “Ευτυχείτε”, το GNTM και τις “Άγριες μέλισσες”

Οι μεγάλοι νικητές της Τρίτης: Χαμόγελα για το “Ευτυχείτε”, το GNTM και τις “Άγριες μέλισσες”

Με νικητές και χαμένους ξεκίνησε η πρώτη μέρα του Οκτώβρη

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, οι μεγάλοι νικητές της μέρας ήταν αδιαμφισβήτητα η Κατερίνα Καινούργιου, το GNTM αλλά και η καλογυρισμένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Δυναμικό ξεκίνημα όμως έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη που στην πρεμιέρα της συγκίνησε το κοινό, αγγίζοντας και το 24,5% στο τέταρτο 00.15-00.29 με την τραγική ιστορία του Αλέξη Μίχου, του νεαρού που σκότωσε τον πατέρα του που κακοποιούσε τον ίδιο και τα αδέλφια του.

ΑΝΤ1

Καλή μέρα για το κανάλι του Αμαρουσίου που έχει μια ισορροπία στην prime time του αλλά και δυνατή απογευματινή ζώνη, παρά τον ανταγωνισμό.

Στα “καλά” χαρτιά του καναλιού ήταν και χθες ο Γιώργος Παπαδάκης που σε τέταρτο έφτασε και το 30% αλλά και το Still Standing που συγκέντρωσε 23,5% στο σύνολο.

Εξαιρετική η πορεία του “Γυναίκα χωρίς όνομα” που κυριαρχεί στην απογευματινή ζώνη (25,3% για χθες) με πολύ καλές τηλεθεάσεις.

Αδύναμη η χθεσινή προσπάθεια της Φαίης Σκορδά που παρά το κέφι και τα απρόοπτα της εκπομπής της έμεινε πίσω με 14,1%.

Αυτό που σίγουρα ξεχώρισε ήταν οι “Άγριες μέλισσες” με ένα εξαιρετικό 27,9% που δείχνει την πόσο καλή δυναμική έχει η αξιόλογη αυτή σειρά του καναλιού. Στο τέταρτο μάλιστα 23.15-23.29 η τηλεθέαση έφτασε το 33,5%.

Alpha

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Μενεγάκη ανέβασαν στροφές χθες, με την πρώτη να φτάνει το 24,6% και τη δεύτερη να αγγίζει το 20,4% στο πρώτο τέταρτο της εκπομπής της (18,4% στο σύνολο).

Νικήτρια για χθες όμως ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, τόσο με την ιστορία του Αλέξη Μίχου όσο και με τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου που της χάρισαν στην πρεμιέρα της ποσοστό 20,6%.

Star

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως και φέτος κάνει 2 στα 2 στο κανάλι, τόσο με το Shopping Star (20,8%) αλλά κυρίως με το GNTM που χθες έκανε 28% ενώ σχεδόν εξωπραγματικό είναι το ποσοστό που σημείωσε στο γυναικείο νεανικό κοινό 18-24 (68,2%).

ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει σταθερά γύρω από τα 20άρια (20%) για χθες, την ίδια ώρα που το πολύ πρωινό “Σήμερα” δείχνει να υποχωρεί έναντι του Γιώργου Παπαδάκη.

Σταθερός στο 14,7% ο Γιώργος Λιάγκας ενώ ο “Φτερωτός Θεός” φαίνεται να “τσίμπησε” κάποιες μονάδες (12,6%) μετά και την έλευση του Can Yaman.

Οpen

Kάθε λόγο να χαμογελά έχει η Κατερίνα Καινούργιου αφού χθες το 22,7% που συγκέντρωσε την έφερε πρώτη στην πρωινή ζώνη αφήνοντας μάλιστα σχεδόν 10 μονάδες πίσω τους αντιπάλους της. Αξιοσημείωτο είναι και πάλι το πολύ μεγάλο ποσοστό που κάνει στο ανδρικό νεανικό κοινό 18-24 (56,3%)

Nικητής στην τηλεθέαση ημέρας ήταν το Star με 19,3% και ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 17,4%, ο Alpha με 13,5%, ο ΣΚΑΪ με 10,6% και το Open με 7,7%.