Η μάχη της τηλεθέασης: Μεταμορφώσεις vs αγωνίσματα
Τηλεθέαση

Η μάχη της τηλεθέασης: Μεταμορφώσεις vs αγωνίσματα

Η μάχη της τηλεθέασης: Μεταμορφώσεις vs αγωνίσματα

Άλλη μια Κυριακή που το Your Face Sounds Familiar πέρασε μπροστά στα νούμερα της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω το Survivor, αναδεικνύοντας έτσι τον ANT1 νικητή της χθεσινής βραδινής ζώνης με ένα ποσοστό της τάξης του 22,1%. Ο ΣΚΑΪ έμεινε πίσω με το Survivor να σημειώνει ένα 15,2 %, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι η συγκεκριμένη επιλογή του καναλιού μπορεί να σταθεί υψηλά στους πίνακες μόνο όταν δεν έχει αντίπαλο.

Τα ποσοστά της τηλεθέασης της Κυριακής

Το δυναμικό κοινό “ψήφισε” και πάλι YFSF το βράδυ της Κυριακής αφού το 23,2% του γκρουπ 18-54 είδε τον Αργύρη Αγγέλου και την Κατερίνα Στικούδη να “κονταροχτυπιούνται” ως Cher. Το Survivor από την άλλη ανέβηκε από τα δεκαπεντάρια στο 16,6%, ενώ από την “πίτα” της βραδινής ζώνης πήραν μερίδιο και το Star (12,2 %) με το “Θησαυρό του μακαρίτη” και ο Alpha (12,4%) με το Bake Off.

Survivor το Σάββατο; Ναι!

Μόνο το Σάββατο το Survivor κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 15 μονάδων στις οποίες έχει κολλήσει, σημειώνοντας ένα 20,4% στο δυναμικό κοινό. Εύλογο, αφού απέναντί του είχε μόνο το “Πάμε Πακέτο” που έκανε νούμερα… Survivor (15,3%), την ξένη ταινία “Οδύσσεια” στο Star που συγκέντρωσε 17% και την πασπαρτού Αλίκη Βουγιουκλάκη στη “Μοντέρνα Σταχτοπούτα” να συγκεντρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 13% στο δυναμικό κοινό.

Δεν πίνουν… στην υγειά τους στον ΣΚΑΪ

Μιας και μιλάμε για νούμερα ψυχαγωγικών εκπομπών, αξίζει μια αναφορά στα ποσοστά που συγκέντρωσε το «Στην υγειά μας» μετά την αλλαγή μέρας και ώρας (Παρασκευή στις 21.00 πλέον).

Το 13,9% στο δυναμικό κοινό είναι μάλλον ένα απογοητευτικό ποσοστό που θα πρέπει να θορυβήσει τον ΣΚΑΪ, αφού η απόφαση να μεταφερθεί η εκπομπή σε μία μέρα που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παίξει ξανά, φαίνεται ότι «ξένισε» τους τηλεθεατές που προτίμησαν την ελληνική μυθοπλασία και την «Επιστροφή» στον ΑΝΤ1, επιβραβεύοντάς την με 21,6 % στο δυναμικό κοινό.

Οι χαμηλές τηλεθεάσεις στον ΣΚΑΪ τον έφεραν τέταρτο στην εβδομαδιαία κατάταξη τηλεθεάσεων στο δυναμικό κοινό με 14,4%, με τον Alpha να κόβει το νήμα με 19,6%, το Star να ακολουθεί με 16,3% και τον ΑΝΤ1 15,3 %.