Η μάχη της τηλεθέασης: Αντιστέκονται οι ελληνικές σειρές
Τηλεθέαση

Η μάχη της τηλεθέασης: Αντιστέκονται οι ελληνικές σειρές

Η μάχη της τηλεθέασης: Αντιστέκονται οι ελληνικές σειρές

Δύο είναι τα δεδομένα στην prime time ζώνη μέχρι στιγμής: Το Survivor δεν θέλει να πάρει τα πάνω του παρόλο που άρχισαν οι νίκες της ελληνικής ομάδας και ότι οι ελληνικές σειρές τελικά έχουν βρει τα «πατήματά» τους και αντιστέκονται σθεναρά.

Survivor vs Master Chef σημειώσατε 1

Η φετινή παραγωγή του Master Chef κάνει τη διαφορά στη βραδινή ζώνη και έτσι χθες  έδωσε την πρωτιά στην prime time για το Star με ποσοστό 21,8%. Το χθεσινό επεισόδιο μάλιστα έδωσε αρκετές σπαρταριστές στιγμές που επιβραβεύτηκαν και κινήθηκε στο 26,1% στο κοινό 18-54.

Σε απόσταση αναπνοής έκλεισε ο Alpha με 20,6, τρίτος και καταϊδρωμένος ο ΣΚΑΪ με μόλις 13,8%.

Το Survivor δεν ανακτά τη δύναμή του παραμένοντας σε ένα ολοστρόγγυλο 15% στο δυναμικό κοινό, ποσοστό με το οποίο μάλλον ο ΣΚΑΙ δεν θα πρέπει να χαίρεται.

Οι σειρές αντιστέκονται

Το εντυπωσιακό είναι ότι το “Έλα στη θέση μου”, η “Μουρμούρα” και το “Τατουάζ” πέρασαν μπροστά με ποσοστά πάνω από 20% (Έλα στη θέση μου 24,8%, Τατουάζ 22,5% και Μουρμούρα 21,2 % στο δυναμικό κοινό), παρήγορα από την άποψη ότι οι τηλεθεατές φαίνεται να στηρίζουν τις καλές παραγωγές μυθοπλασίας και κυρίως το καλό… «δράμα» και την καλή «κωμωδία».

Πρωινές… ομίχλες

Ενδιαφέρον έχουν τα νούμερα που σημειώνουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, δηλαδή Το Πρωινό και η Φωλιά των Κου Κου. Παρόλο που δεν ξεκινούν μαζί, κονταροχτυπιούνται στα ίσια και η Φαίη Σκορδά με το επιτελείο της θα πρέπει μάλλον να ανακαλύψουν νέους τρόπους να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού που δεν την επιβραβεύει όπως άλλοτε, παρά τη λάμψη της.

Οι Κου Κου έχουν σηκώσει κεφάλι και χθες έκαναν ένα εντυπωσιακό 22,1% με το Πρωινό να μένει πίσω στο 17,6% στο δυναμικό κοινό.