Θέμης Γεωργαντάς: Λαμπεροί καλεσμένοι στο After Dark
Τηλεόραση

Θέμης Γεωργαντάς: Λαμπεροί καλεσμένοι στο After Dark

Θέμης Γεωργαντάς: Λαμπεροί καλεσμένοι στο After Dark

Μπορεί να είδαμε το τρέιλερ στις αρχές του χειμώνα αλλά τελικά η πρεμιέρα θα γίνει στις αρχές της…. άνοιξης! Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά που έπρεπε να περιμένει περισσότερο από ό,τι υπολόγιζε για να ξεκινήσει επιτέλους το late night show του στο κανάλι του Φαλήρου. Από τον Νοέμβρη μάλιστα ακούγαμε ότι πρώτος του καλεσμένος θα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος τελικά έκλεισε στον ΑΝΤ1 που, ως γνωστόν, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ.

Και εδώ έρχεται η ανατροπή. Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλατό της εκπομπής, που θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη, βρέθηκε η πρώην συνεργάτιδά του, Φαίη Σκορδά και όχι ο καλός του φίλος Γιώργος Λιάγκας όπως περίμεναν οι περισσότεροι (και κάποιοι το είχαν ήδη γράψει). Το γεγονός αυτό μάλιστα  προκαλεί μεγάλη αίσθηση αφού η Φαίη δεν έχει εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό γνωρίζαμε ότι θα προβάλλεται ακριβώς απέναντι από αυτή του Θέμη.

Εκτός από τη Φαίη Σκορδά, στο After Dark θα δούμε άλλους δύο πολύ στενούς φίλους του παρουσιαστή, οι οποίοι, όποτε δίνουν συνέντευξη, δίνουν ενδιαφέροντες τίτλους. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος επρόκειτο να παρουσιάσει φέτος τη δική του μουσική εκπομπή στον Alpha αλλά το φιλόδοξο σχέδιο αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας!